Login/Registracija

DAN ZALJUBLJENIH KOD POZNATIH: Sve puca od ljubavi i POKLONA,a evo KO SE NAJVIŠE OTVORIO

Ljudi širom sveta danas obeležavaju Dan zaljubljenih, a trend izjava ljubavi na današnji dan ne zaobilaze ni naše poznate ličnosti.

Objave na društvenim mrežama uvećavaju se iz minuta u minut, a čini nam se da se mnogi utrkuju čije će ljubavno iznenađenje biti bolje. Ali nema sumnje da je ovaj praznik ljubavi mnogima danas doneo odličan razlog za slavlje i idealan dan za darivanje. 

Uz romantičnu fotografiju sa svojim suprugom Tašketom, Viki Miljković među prvima je čestitala svima Dan zaljubljenih.

– Ljubav voli slučajnost– misterizno je objavila Aleksandra Mladenović na svom Instagramu.

Jelena Kostov pohvalila se slatkim znakom pažnje u vidu čokolade sa srcima uz poruku da je ljubav pokretač svega.

– Bila je to ljubav na prvi pogled, od poslednjeg pogleda s večnog pogleda – otkrio je Saša Kapor koji je fotografijom sa venčanja čestitao supruzi Sv. Valentina. 

Pevačica Indira Aradinović Indy doživela je pravo iznenađenje od svog dečka – doručak u krevetu, a zatim i čokoladnu poslasticu u obliku srca. 

Tamara Milutinović bila je najkreativnija, te je svog momka, fudbalera Darka Jevtića obradovala privremenom tetovažom na kojoj piše „volim te“. 


Trendu objavljivanja zajedničkih fotografija nije odolela ni Valentina Kuzmanović koja je u zagrljaju voljenog svima čestitala Dan zaljubljenih. 

– Porodica. Ljubav. Mir- napisala je Ana Sevićm, dok je nedavno verena zvezda „Granda“ Nensy Stojanović svom voljenom uputila emotivnu poruku: 

– Da se uvek ovako smejemo i volimo! 

U domu pevača Emira Habibovića i Tamare Selimović ljubav je svuda. Novopečeni par uskoro će postati roditelji, a za praznik ljubavi nekadašnja zvezda „Granda“ pohvalila se poklonom kojim je Emir iznenadio, 

Cveće, plišani meda, ali i mini flašica za bebu bili su deo pevačevog iznenađenje za njegovu dragu. 


Ali pobedu je odneo suprug Helene Topalović koji je svoju dragu obradovao skupocenim automobilom. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić/S.Čumić