Login/Registracija

“Daj otkaz frizeru“ poručili Šerifovički a ona odgovorila“Dajte vas da vidim da kažem šta mi se ne sviđa!“ (FOTO)

Marija Šerifović iznenadila je sve kada se prošle nedelje pojavila na snimanju novih emisija “Zvezde Granda“ sa novom frizurom.

Mišljenja oko toga da li joj kratka loknasta kosa stoji, su podeljena, ali pevačica nikad nije marila za to šta drugi misle.

Ipak, sinoć je jedna žena na Marijinom Instagram profilu ostavila komentar u kom joj  “vređa“ frizera, a Marija nije ostala imuna na to.

Sta je sa kosom? Otkaz frizeru pod hitno. Dusa me boli kad pomislim da si vrv gomilu para(za moj pojam o parama) dala za ovaj nedostatak inspiracije. I to me ne boli sto si ti dala nego sto je on uzeo a nije trepnuo i takvu te pustio na ulicu– napisala je jedna žena ispod Marine slike.

Usledio je Šerifovičkin odgovor da frizura nije plaćena i da je baš onakva kakvu je želela, a zatim upitala dotičnu- A kako ja mogu da vidim vas pa da vam kazem sta se meni ne svidja ? Pozdrav.

Na ovakav Marijin odgovor svi su komentarisali- “Bravo carice“ ili “Šta te briga šta drugi misle“, a pevačica je dodala da svako ima pravo na svoje mišljenje ali da ne shvata potrebu takvih komentara.

……

SAZNAJTE VIŠE:

Marija Šerifović o novom članu žirija: Ja nastavljam da radim brutalno i bez milosti, a ko došao dobrodošao (VIDEO)

ŠOU SE NASTAVLJA: JK pitala „Koga da uzjašem da bude spektakl?“, a evo kome je Popović poručio da je matori jarac (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac