Login/Registracija

DADA RASKRINKALA MUŽA: „Nije verovao da sam shvatila šta radi“ (VIDEO)

Zbog neverovatnog šarma, vrcavu Dadu Mešaljić publika je zavolela čim je kročila na Grandovu scenu koja je za nju bila talična. Od kako je postala deo nove sezone „Zvezda Granda“ takmičarka je izgovorila sudbonosno „da“, ali nas i iznenadila vešću o prinovi.

– Mislim da nikada u životu nisam bila srećnija. Ne znam koliko je to dobro, ali ja smatram da jeste. Sve je išlo svojim tokom, jeste malo na brzinu, ali je sve po redu- rekla je Dada.


Mnoge devojke maštaju o romantičnim veridbama i neočekivanim iznenađenjima, međutim kod Dade to nije bio slučaj.

– Provalila sam ga, logično, u Beogradu nam je otpočela naša ljubav i on je isplanirao da odemo na Kalemgdan da me zaruči, ali padala je kiša i ja sam mu samo rekla da nema potrebe, evo ti ruka, daj stavi mi taj prsten i da mi to rešimo. Znate ja sam jednostavna žena, ali on nije verovao kada sam ga provalila, stao i gleda me. Pitao me samo da li hoću da budem njegova žena, odmah sam rekla da hoću, logično, već i jesam- otkrila je za portal Grand Online.


Poslednjih nekoliko meseci Dada se može pohvaliti nizom lepih stvari koje su je zadesile, međutim priznaje da ima jednu želju za koju se potajno nada da će se ostvariti.

– Kao svaka normalna osoba želim da mi dete bude živo i zdravo, ali iskreno hoću jednu malu Dadicu, pa ćemo da vidimo da li će nam se ta želja ostvariti– priznala je i dodala da u svakom tenutku uživa u najlepšim danima, te da se lagano priprema za buduću ulogu.

– Sada imam pojačanje, ja sam rekla što se mene tiče na ovoj sceni se mogu poroditi i roditi jedno Grandovče- našalila se.


Iako je u subotu koja je iza nas, na žalost, napustila takmičenje, otkrila nam je kog člana žirija se najviše pribojavala.

– Ja njih kad vidim zapostavim pevanje, koje mi je na prvom mestu. Razmišljam šta će biti posle, kakvi će biti komentari. Ne znam zašto me je najviše strah Bosanca, ne znam zašto, zadao mi je neki strah u kosti- iskreno je rekla za naš portal.

Kakvi su joj planovi i šta se još dešava kod Dade Mešaljić možete saznati klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović