Login/Registracija

„DA SE ŽENIM PEVALA BI MI NA SVADBI“ Popović sve iznenadio komentarom o ovoj takmičarki

Poslednje na velikoj sceni predstavile su se Slavica Trubarac (27) iz Beograda koja je bila u timu Ane Bekute i Valentina Cvetković (31) iz Beča iz tima Đorđa Davida.

Slavica je otpevala pesme „Zemljo moja“ i „Predaleko“, dok se Valentina predstavila pesmama „Lijepe žene“ i „Kašičica“, a rezultat na kraju duela bio je 3:1 u korist Slavice.

– I Violeta opet nije dala glas, nikad joj ne da glas mojoj kandidatkinji – zaključila je Bekuta, a Viki je odmah objasnila: – Prošli put sam dala glas, a ovaj put nije bilo dobro, prošli put je bla dosta bolja. Imala je dosta falševa.

– Kojih falševa? Na kojim mestima tačno? Ma daj, moraš nešto da kažeš da bi opravdala svoje ne glasanje – tražila je Bekuta objašnjenje.

– Meni je sve ovo skupa bilo neatraktivno i dosadno i da sam mogla da prerežem vene… – rekla je Marija.

– Kako neatraktivno, vidi kako izgleda? – pitala je Ceca.

 – Kandidatkinja broj jedan je dobila glas od mene samo zato što je bila bolja od kandidatkinje broj dva – objasnila je Sneža.

– Za mene ni jedan ni drugi kandidat nisu bili za šesti krug – zaključio je Mili.

– Ja ne znam šta je sa kandidatkinjom broj jedan, meni je ona bila super, ja ne znam gde su bili falševi – rekao je Bosanac, a onda je Sneža odmah uzvratila Sad je ovde već dosta toplo, ti kao ložač možeš da se zaposliš tamo negde na Bežaniji, a ne ovde.

– Bravo Snežo, ova ti je kao Njegoševa – rekao je Popović kroz smeh.

– Ja ne želim da tražim opravdanje, ona je hrabro istupila i ušla u priču bez obzira što je bila bolesna – rekao je Đorđe.

– Vidi Valentina, sve što su rekli u pravu su, ali ja da se ženim, ja bih tebe zvao da mi pevaš na svadbi, moji gosti bi bili oduševljeni. Vidi kakva je, izgleda top – kazao je Popović i za sam kraj u baraž pustio Slavicu, dok je Valentina ipak napustila takmičenje.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić