Login/Registracija

DA SE NAJEŽIŠ! Nerminu predvideli SUDBINU i pobedu: „Video je pun STADION, čak je čuo i pesmu! SVE JE POGODIO“

Od kada je stao na veliku scenu Granda, sa samo dvanaest godina Nerminu Handžiću mnogi su predviđali uspešnu karijeru. Još kao takmičar popularnog šoua „Neki novi klinci“ osvojio je simaptije milionskog auditorijuma, a kako priznaje tada nije ni sanjao da će baš on jednog dana trijumfovati u „Zvezdama Granda“.

Međutim, ekipa Grandove redakcije saznala je ono što gotovo niko ne zna, izuzev Nerminove porodice. Osim najvećih zvezda estradne scene, Handžićev školski drug i prijatelj iz detinjstva na veoma neobičan način predvideo je pevačevu sudbinu i trijumf na velikoj sceni Granda.

-Sećam se, dolazim jednog jutra u školu i moj najbolji drug Fares kaže „Ne verujem šta sam sanjao! Sanjao sam da si pobedio u „Zvezdama Granda“ i pun stadion u Tešnju, ide pesma „Čaršija“- priznao mu je Fares samo godinu dana pre nego što se to i obistinilo.

Međutim, Nermin u to tada nije mogao da poveruje.

-Ajde beži, nemoj me zezati, to sam mu tada rekao. Stvarno nisam mogao da verujem u taj njegov san, mislio sam da se šali- prisetio se Nermin kome je sve to u tom trenutku delovalo potpuno nemoguće, iako je, kako priznaje za Grand, sada konačno poverovao da se snovi ostvaruju.

Ovo je pravi primer da ljudi koji nas vole i podržavaju, veruju u nas čak i kada mi sami nemamo veru i nadu. Upravo zbog toga mladi Nermin se i danas naježi od glave do pete kada se seti reči svog druga Faresa.

-Nisam uopšto sve ovo vreme razmišljao o tome što mi je on tada rekao, ali kada sam se setio nedavno bukvalno sam se šokirao! I sve je bilo baš tako kako je on sanjao, godinu dana nakon toga pun stadion u Tešnju, ide ta pesma..Ma, prosto neverovatno- rekao je sa osmehom za Grand, a kako je izgledao koncert u Tešnju, rodnom gradu pobednika, pogledajte u videu.

BONUS VIDEO – Nermin Handžić iznenadio Sandru Mladenović na Grandovoj sceni

Autor: J. Jović