Login/Registracija

Da li se Hanadu smeši FINALE? “Hvala Saši što mi te je dao“ poručio mentor

Pravi rokerski duel priredili su nam novi kandidat Rizo Feratović iz Milijevog tima i učesnik prošle sezone Hanad Džehverović koji ove godine brani boje tima Đorđa Davida.

Rizo je za peti krug odabrao pesme “Nemam ja 18 godina“ i “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo“ dok je Hanadov izbor pao na “21. Vijek“ i “Teške boje“.

Direktno u šesti krug takmičenja otišao je Hanad sa šest osvojenih glasova, dok je Rizo sa četri glasa otišao da se ponovo bori u baražu.

– Rizo, sve je to dobro, trudio si se ali kao da imaš neki limit, a što se tiče Hanada, ti si profesionalac, mnogo mi se sviđa kako ti to radiš. Možeš odmah u finale, ovo iskreno kažem Đorđe- obratila se Viki Davidu, Hanadovom mentoru

Ana Bekuta sa druge strane nije bila zadovoljna ni sa jednim kandidatom iako je drugog, počastila glasom.

– Rizo, smorio me je tvoj repertoar, a tebi Hanade poslednji put dajem glas, ništa te razumela nisam. Nerazumljivo mnogo, samo na tome radi, jer imaš divnu energiju i sceničan si- poručila je ona.

Reč je dobila i Hanadova bivša mentork Marija Šerifović, koja je bila pomalo razočarana.

– U prvoj pesmi se ništa nije dogodilo, u drugoj da. Rizo a ti kao da si se uplašio, a onda si krenuo da goriš zbog Hanada.

Iznenađujući potez napravila je Ceca Ržantović, koja je morala da izađe na scenu i čestita Džehveroviću na nastupu kojim je bila oduševljena.

– Bravo dečko! Ja te ne poznajem, prvi put te slušam, ali ti si strašan kandidat- izgovarala je ona dok mu je pružala ruku da se upozna.

Snežana Đurišić slušajući Ruza, pretpostavila je da mu se nešto dogodilo, a onda je mentor Mili objasnio da je dečko imao gnojnu anginu.

– Morali smo da menjamo repertoar dva dana pred snimanje zato nije dao svoj maksimum- rekao je Aleksandar.

Đorđe David zahvalio se kolegama na komentarima upućenim njegovom pulenu, ali i samom Hanadu.

– Hvala tebi i hvala Saši i produkciji što su ispunili moju veliku želju da ti budeš u mom timu– rekao je David.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac