Login/Registracija

Da li je stvarno bila TUČA i zašto su Mara i Viki na podu? IZNENADNI GOST zaustavio snimanje (VIDEO)

Već nedeljama unazad je goruća tema u svim medijima bio sukob Aleksandra Milića i Đorđa Davida, koji se dogodio na snimanju emisije „Zvezde Granda“ koja se emituje večeras.

Zato smo rešili da konačno stavimo tačku na navode da su se Mili i Đorđe sukobili, pa čak i potukli na snimanju i to otkrivanjem atmosfere koja je vladala iza kulisa snimanja. 


Iako je sve u početku delovalo standardno, od dolaska žirija do okupljanja celokupne ekipe u studiju, ništa nije bilo tako lako kako se snimanje odvijalo. 

Pojedini članovi žirija uleteli su u studio kao furija, a pojedini lagano kao da je svo vreme ovog sveta ispred njih. 


Ipak, kada dok je ekipa zauzimala svoju poziciju i pozirala našem fotografu pred početak, Marija Šerifović držala je Viki Miljković obuku za očigledno nov telefon, a u nedostatku stolica (čitaj štekera za punjač) članice žirija završile su na podu.


Ali obrt se desio tokom snimanja, kada je iznenadni gost uleteo u studio. Prvo jedan, a odmah zatim i drugi. 

Jedan gost bukvalno je na trenutak prekinuo snimanje, želeći da se snimi i time sve šokirao, a drugi je tek bio veliko iznenađenje, ali je svima izmamio osmeh.

O kojim gostima u „Zvezdama Granda“ se radi i šta se zapravo dešavalo tokom emisije koja je uzburkala javnost, pogledajte u videu,a mi se družimo već oko 21 čas, kada počinje nova epizoda.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić