Login/Registracija

DA LI JE PREPOZNAJETE? Prvi put pred Popovića stala kao PLAVUŠA, a danas je FATALNA CRNKA (VIDEO)

Davne 2003. godine, još kao srednjoškola Katarina Živković se prvi put prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“ u svom rodnom gradu Leskovcu.

Međutim, malo ko zna da to nije bilo jedino njeno predstavljanje pred estradnim magom Sašom Popovićem, već se nakon tri godine kada je malo sazrela, ponovo pojavila na audiciju u Nišu od kada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.


Koliko je bila predana i uporna govori činjenica da je tokom takmičenja dolazila autobusom iz Leskovca u Beograd, a uporedo bila odličan učenik i vredno se pripremala za nastupe.

– Niko ne zna koliko je to bilo teško i naporno, ali ipak to što sam prošla tada mi je pomoglo da se ostvarim i budem stvarno dobra u svom poslu i da mi danas ništa ne bude mrsko- prisetila se pevačica svojih prvih muzičkij koraka na koje je posebno ponosna.


Iako je oduvek verovala u sebe i od samog početka znala koji je njen poziv, Popovićeve reči kada je prvi put ugledao nikada neće zaboraviti.

– Na prvoj audiciji rekao mi je „Ne daj se Katarina, ne daj se“ jer je video da me je pojela trema, a i stvarno sam bila mlada, trebalo je da sačekam još par godina, kao što sam i uradila i baš mislim da sam se pojavila u pravo vreme- rekla je Kaća, a posebno joj je simpatično kada vidi kako je nekada izgledala.

– Plava i blajhana plava, postoji razlika između te dve audicije- našalila se pevačica.

Podsetimo, Katarina se 2008. godine plasirala u top deset pevača najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a danas je vlasnica brojnih hitova i jedna od najangažovanijih mladih pevača sa domaće scene.

Kaćinu audiciju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović