Login/Registracija

Da li je prepoznajete? Preslatka devojčica danas preti da pokori muzičku scenu, a o njenom ljubavnom životu ne prestaje da se priča (FOTO)

Milica Jokić je trenutno jedna od najtraženijih mladih pevačica koja je imala prilike da zapeva sa najvećim imenima sa naše muzičke scene, što potvrđuje da je na dobrom putu da napravi veliki uspeh.

Sa samo 12 godina, Milica Jokić, okušala je svoju sreću u „Zvezdama Granda“, kada je oduševila žiri koji joj je predvideo veliku karijeru i danas možemo reći da su bili u pravu.

Tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda-Specijal“ talentovana pevačica je bila gost, a voditelji su je iznendili i pustili snimke sa samog početka njene muzičke karijere.

Milica je još tokom takmičenje dokazala da se dobro snalzi u svim muzičkim žanrovima, a sav trud se primetno isplatiojer pevačica danas živi svoj san.

Kada sam se prijavila u „Zvezde Granda“ imala sam dvanaest ili trinaest godina. Tada se takmičila i Džejla Ramović. Posle toga sam otišla u „Neke nove klince“, ja sam Grandovo dete – rekla je pevačica uz širok osmeh na licu.

Milica je stasala u pravu lepoticu, a glasom i talentom preti da pokori muzičku scenu i postane velika zvezda. Kako je u dugogodišnjoj vezi sa Lukom, sinom Ivice Dačića njihova veza jedna je od gorućih tema u javnosti.

Luka je Milici velika podrška u poslu i kako i sama priznaje mnogo vremena provode zajedno, a upravo zbog toga njeno priznanje iznenadilo je mnoge.

-Luka i ja još uvek nismo zajedno bili na nekom egzotičnom mestu, mislim on i ja nasamo. Mada nismo imali ni vremena za to (smeh). Putovali jesmo zajedno po nekim evropskim gradovima ali da smo obišli neku egzotičnu destinaciju- još uvek nismo!- priznala je Milica koja ne krije da obožava putovanja, ali i da Luka poput većine muškaraca na svakom odmoru mora da istrpi njen šoping.

-Uvek na putovanju skoknem u neki šoping, to svakako! Bez toga ne mogu, jednostavno volim da kupujem cipele i torbe- kroz smeh je ispričala pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen/Zvezde Granda-Specijal ,
Autor: I.Grk