Login/Registracija

Da li je ovo poruka BIVŠEM? Dada jednim potezom izazvala SAOSEĆANJE žena: „Oči su joj pune tuge“ (VIDEO)

Ovogodišnja učesnica „Zvezda Granda“, Dada Mešaljić koja je u šestom mesecu trudnoće, prolazi kroz stresan period zbog razvoda sa suprugom Jasminom Mumićem. Iako na ovu temu nije želela da se oglašava, tvrdeći da šteti njenom trenutnom stanju, ipak je svojim fanovima i pratiocima poslala poruku i otkrila kroz kakav pakao prolazi. 


Dada je sad sve iznenadila novim kaverom koji je izazvao lavinu komentara i saosećanja, budući da je pesmu „Ne mogu te voljet“ Selme Bajrami otpevala sa puno emocija.

 – Činjenica je da sam ovu pesmu izabrala da otpevam kad je u mom životu bilo sve na svom mestu (ili sam ja bar tako mislila), ali sudbina je učinila da je otpevam tek sad kad je za moju situaciju adekvatna– poručila je Dada u opisu novog kavera koji je izazvao oduševljenje, ali i saosećanje zbog svega što pevačica preživljava. 


„Ženo, glavu gore, sve će to doći na svoje“, „Sva podrška ide ovoj divnoj ženi, oči su joj pune tuge“, „Neka ti Bog podari snagu, ti si žena zmaj“, „Koliko se oseti da je povređena i tužna“, „Pravi muškarac nikad ne bi povredio ženu, a tebi treba takav a ne onaj koji trči za svakom drugom suknjom“, neki su od komentara podrške. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić