Login/Registracija

Da li je ovo NAJROMANTIČNIJA PROSIDBA? Zvezda Granda otkrila detalje veridbe (VIDEO)

Poslednjih par godina nekadašnjoj pobednici „Zvezda Granda“, Teodori Toković život je bio veoma turbulentan.

Pored pobede u najgledanijem muzičkom šouu, pevačica se ubrzo razvela od svog dugogodišnjeg partnera sa kojim ima ćerkicu. Ali nakon toga usledio je potpuni obrt u njenom ljubavnom životu. Slučajni susret sa vlasnikom jednog beogradskog splava bio je očgeldno sudbonosan i nedavno je krunisan i bajkovitom veridbom, koja je simbilično bila u znaku jabuka.

Naime, od samog upoznavanja njen sadašnji verenik zvao ju je svojom jabukom, a na počektu veze, u znak njihove ljubavi zasadio je dva drveta jabuke.  Zato nas ne čudi što je i sama prosidba bila u znaku ovog voća. 

Tog sunčanog dana u Beogradu njen izabranik pripremio je romantično iznenađenje na svom splavu, gde je za nju napravio put od jabuka, dok je u svakoj sedmoj bila skrivena poruka. Ali kada je stigla do samog cilja, on je bio na kolenima, dok je u ruci držao verenički prsten, zbvog čega se pevačica navodno srušila.  

Nedavno je za Grand Online istakla da je danima bila u šoku od romantičnog iznenađenja, ali da je danas ponosna što je njen izabranik zaprosio na nesvakidašnji način, što možete da pogledate u videu. 

……

– Svadbu planiramo za proleće, on bi to požurio ali mislm da je bolje da sačekamo pošto treba zaista dosta vremena za organizaciju, a ja želim da sve izgleda onako kako treba– otkrila je pevačica za naš portal i dodala da i dalje uživaju u ljubavi kao i prvog dana, kao i da se ovih dana vraća se na velika vrata kada je muzika u pitanju (VIŠE O TOME OVDE).

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić