Login/Registracija

DA LI JE KAKANJ SPREMAN ZA SPEKTAKL? Velid Handžić rešio DA POMERI GRANICE (VIDEO)

Ovo leto je u znaku „Zvezda Granda“, za kojima pomama ne jenava ni mesec dana nakon finala, a oni jedna za drugim organizuju koncerte za kojima publika željno žudi.


Nakon spektakla koji je pre nekoliko dana napravila Nikolina Đekanović, na red je došao da koncert u svom rodnom gradu zakaže i Velid Handžić iz Kaknja.

– Poklon koncert na otvorenom u Kaknju 03. avgusta. To je poklon meni od mog grada, ulaz je besplatan i svi ste dobrodošli da napravimo žurku za pamćenje– najavio na svom Istagramu.

……

Iako se on može pohavliti iskustvom pred publikom, kako na avojim nastupima, tako i na nastupima kolega gde je gostovao, mnogi tvrde da je najteže nastupati pred svojim sugrađanima što će on za nekoliko dana i učiniti.

– Uvek je izazov pevati u svom gradu, ali jako sam uzbuđen i jedva čekam. Mislim da će se pravi osećaj stvoriti kada izađem pred svoje sugrađane i verujem da mi neće biti sve jedno. Što se tiče gostiju, ostaće tajna da bi bilo iznenađenje– rekao je za Grand Online.


Zanimalo nas je i da li će supeti da nadmaši spektakl koji je pre nekoliko godina napravio Amar Gile kada se u Kakanj vratio kao pobednik.

– Giletov koncert je teško nadmašiti, taj spektakl se pamti već godinama. Meni nije cilj da bilo koga nadmašim, izuzev sebe, i pružim publici najbolju moguću zabavu– iskren je Handžić.

BONUS VIDEOFoto: Z. K. Munja / E. Srdić / Instagram,
Autor: S. Čumić