Login/Registracija

Crnogorac otkrio KO STOJI iza njegovog nastupa, a Enis da li dobija ĆUŠKE od Cece (VIDEO)

Duel Željka Vukčevića iz Podgorice i Enisa Todića iz Novog Pazara ove subote zabavio je, ali i na teške muke stavio žiri „Zvezda Granda“. 

Podjednako dobri i na visini zadatka, Željko i Enis opravdali su datu šansu, kao i poverenje svojih mentorki koje čvrsto veruju u njih. Međutim, Željko je iznenadio sjajnim scenskim perfomansom za pesmu „Tropski bar“ tokom koje je izneo ručni frižider, suncobran, dok mu je pivo na sceni otvorila Marija Šerifović, a sad je otkrio šta zapravo predstavlja njegov nastup u sedmom krugu.


– Ja sam paradajz turista iz Sutomora (smeh) – našalio se mladi Crnogorac i otkrio ko zapravo stoji iza njegovog sjajnog perfomansa:

– Sve ove kreativne i zanimljive pesme za nastup i potpuno drugačije od mene samog su zahvaljujući Danijelu Alibabiću. Ako ko može da smisli nešto ovako onda je to definitivno on. Marija se složila na prvu, rekao sam joj šta planiram i samo je rekla ‘Idemo, sve može, idemo da se zezamo’.

I dok je Željko odlučio da eksperimentiše takmičenju, Enis je ostao dosledan standardnom načinu predstavljanja, što svakako daje velike rezultate. 

– Ja ga razumem jer sam ja to radio prošle godine. Enese, imaš foru sledeće godine da radiš ovo što ja sad radim – posavetovao ga je „protivnik iz duela“, što je nasmejalo obojicu.

– Što da ne?! Nije problem – dodao je Todić koji sve radi u dogovoru sa mentorkom Cecom Ražnatović.


Budući da je negde jedan od Cecinih miljenika, zanimalo nas je da li se već spremio za osmi krug. 

– Iskreno nisam, imam nekih par pesama, ali videćemo. Ja izaberem pesme koje mi leže, a onda Ceca od tih izabere najbolje i to tako funcioniše – rekao je Enis, na šta se naša ekipa našalila i pitala da li s vremena na vreme od mentorke dobije kritiku i ćušku. 

– Retko (smeh)- odgovorio je, a Željko ga pred našim kamerama ubeđivao da prizna.

– Ne, ne – tvrdi Todić.


Iako obojicu idu na sigurno kroz ovu sezonu „Zvezda Granda“, Željko voli malo da „iskoči iz šina“.

– Vodim se time da jedna pesma bude moja sigurica, da pokažem ono u čemu se dobar, a drugom da zabavim publiku i žiri. Mislim da su i njima, kao i nama neke pesme koje su se ovde pevale dosadile. Nama su dosadne da ih pevamo, a ne njima da ih slušaju. Zašto da ne? Oni uvažavaju taj trud – rekao je Željko, a u razgovoru ispod otkrili su šta spremaju za naredno pojavljivanje u najgledanijem šou programu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić