Login/Registracija

ČISTA EMOCIJA! Milica objavila „Dabogda propao“, publika saglasna: „NAJBOLJA PESMA DO SAD“ (VIDEO)

Milica Pavlović je danima unazad najaviljivala novu pesmu „Dabogda propao“ koja je svoju premijeru trebalo da doživi u subotu u podne. Međutim, u poslednjem trenutku singl je procureo na Internetu i masovno počeo da se širi među korisnicima Tvitera, pa je pevačica rešila da ga objavi pre zakazanog termina. 

– Nekada ne može sve da ide po planu. Iako sam vam pesmu najvila za subotu, došlo je do neke promene. Krivac za skandal koji se desio će svakako biti pronađen… Samo da ga ne stigne kletva iz pesme – poručila je Milica na svom Instagram nalogu, a fanovi su s nestrpljenjem sačekali da čuju pesmu koja inače najavljuje i seriju „Pevačica“ u kojoj lepa Milica tumači glavnu žensku ulogu. 


Mada nije sve išlo po planu, to nije uticalo na rezultat i sjajne reakcije publike, koja smatra da je ovom numerom ponovo pomerila granice, kao i da je jedna od najboljih koje je ikada snimila.

I sama pevačica priznala je da je tekst doživela emotivno i da je probudio sećanje na loše stvari koje su joj se dešavale. 

– Uz viski topao, dabogda propao… Koliko emocija i tuge u samo jednoj rečenici… I jasno je da mogu da je dožive samo oni koji su bar jednom u životu na svojoj koži osetili šta znači nepravda i kada vas neko povredi do kostiju. Mnogo emocija je prošlo kroz mene dok sam snimala pesmu „Dabogda propao“, jer je u meni probudila sećanja na mnogo toga lošeg što sam doživela. I iskreno verujem da će tu emociju prepoznati i svi oni koji su bar jednom u životu bili povređeni – poručila je pevačica, a njeni fanovi odmah su se oglasili i poručili joj da je ovo pravo iznenađenje kako pevački, tako i vizuelno. 

„Ovo je najmoćnija i najjača pesma do sad“, Koliko emocije besa, ljutnje, bola, a i ljubavi u jednoj pesmi. Ovo je nešto najbolje od nje“, „Njen najozbiljniji i najveći rad do sad. Mogu da pričaju šta hoće ali ova devojka daje sve od sebe za svoju publiku. Respect i kapa do poda!“, „Milice, ovo je himna i tako snažna poruka“, neki su od komentara na njenu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić