Login/Registracija

ČIJI JE MEDVED I KO SE TRESE? Đorđe David otkrio od koga je uzeo medu, Popović mu odmah vratio

Originalnost se uvek isplati! Bar je tako večeras bilo u slučaju Dane Bušić (24) iz Ljiga koja je svojim performansom u „Zvezdama Granda“ oduševila sve. 

Takmičarka se na velikoj Grandovoj sceni pojavila sa scenskom šminkom na licu i plišanim medvedom u ruci i na mestralan način izvela pesme „Ima jedan svijet“ i „Ena“. 

Ipak, njen „protivnik“ iz deula, Milijev takmičar po imenu Dejan Rajakovac (24) sa Islanda nije baš oduševio žiri, ali ni sebe. On je pokušao da otpeva numere „Koliko sam usana poljubio“ i „Kad tonem“, ali ga je trema totalno pojela, pa je sve vreme ispadao iz intonacije.

– Aman takav dasa, a tako se uplašio. Ti se treseš – konstatovala je Jelena za Dejana koji je dobio samo dva glasa podrške, dok je Dana osvojila maksimalnih šest.

Mariju je zanimalo kako je na Islandu, pa zajedno sa Jelenom priznala da joj je želja na Crnoj plaži snimi spot. 

– Mogao bi da nas pozoveš u goste, do duše samo Jelenu i mene jer smo ti jedine dale glas – izjavila je Bekuta, takmičar se složio, ali samo ako dođe i Saša Popović. 

Šerifovićka dodala da joj je žao što je prevalio toliki put i da nije bio dobar, dok je Danin nastup opisala kao drugačiji i zanimljiv i da tu njenu originalnost ceni, mada u Srbiji nema neke vajde od toga. 

Popović je podsetio gledaoce i žiri na Jelenine reči iz prethodnog kruga, kada je izjavila da direktor „Grand produkcije“ nije takav seljak, ona bi imala budućnost u Srbiji. Ali kako se direktor promenio i to postao Mili, svi su se pitali šta sad?!

– Ja sam sad u školi za seljake- nasmejao je odgovorom Mili, dok je Jelena pokušavala da ubedi Popovića da Dejanu daju još jednu šansu. Ipak, takmičar je izjavio da ne moraju, jer više neće dolaziti u takmičenje. 

– Ti moraš da počneš da radiš i dođeš sledeće godine. Videćeš, to će biti skroz neka druga priča – rekao je Popović, sa čim se i ostatak žirija složio.

Džordža je zanimalo Karleušino mišljenje o performansu mlade Dane,njegove miljenice koju je zlatnim glasom vratio na scenu. 

Jelena je konstatovala da scena izgleda kao ringla, pa dodala da se Dana peče na visokoj temperaturi i da to podnosi muški. 

– Ona je ozbiljan buntovnik, ne možete da zamislite koliko ja vodim borbu sa njom – dodao je Džordž, a Jelena dobacila da se vidi ko je tu luđi. Ipak, na ovu ludu ideju sa zombi šminkom i medvedom doneo je upravo Džordž, a Popketa je zanimalo čiji je medved. 

– Moje Staše, moje ćerke – završio je roker, a Saša mu odmah vratio plišanu igračku. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić