Login/Registracija

CECU DOVELI DO LUDILA, Marija je ZBOG OVOGA optužila: „Ista je kao i njena kuma“

Usledio je ozbiljan muzički duel jednog starog i novog kandidata. Saša Žderić iz Cecinog tima predstavio se numerama „Da je tuga sneg“ i “ Ne zovi mama doktora“, dok je stari-novi takmičar Miloš Kovačević odabrao narodni repertoar.

Inače Miloš je tokom prethodne sezone bio u timu Marije Šerifović, a ovog puta mentor mu je Bosanac. Krajnji rezultat bio je šest prema pet glasova, u korist Miloša Kovačevića.

Jedan glas koji je nedostajao Cecinom takmičaru kako bi rezultat bio nerešen je glas Marije Šerifović, što je Ražnatovićevu izrevoltiralo.

– Ceca reaguje i pre nego što se glasanje završi, isto kao i njena kuma. To je izgleda prelazno!- iznervirana je bila Marija Šerifović.

Naravno usledila je i rasprave između njih dve, budući da je Svetlana smatrala da su momci zaslužili jednak broj glasova.

–  Cecin takmičar odlično peva, super je dečko, ali se ništa značajno nije promenilo do sada, bliži se već šesti krug- bio je Marijin komentar.

– A Bosančev kandidat je doneo vatromt, je li Marija? Ne mogu da shvatim da ste takvi! Moram da šetam, nervozna sam! Neću da čestitam Draganovom kandidatu, sad ja treba zbog Marije da se sekiram ovde- vikala je Ceca sve vreme.

– Sunce moje nervozno- dobacivala joj je Mara kroz smeh, ali ipak nije uspela da je oraspoloži.

Kritike na račun Svetlaninog kandidata usledile su i od strane Đorđa Davida koji je tvrdio da ozbiljne pesme ne mogu da se pevaju na način na koji ih je on izveo.

Međutim, ubrzo je ponovo postala aktuelna rasprava između Cece i Marije, tokom koje je mentorka nastavila srdačno da brani svog kandidata, nervozno šetajuči po studiju.

– Ne deri se Marija! Šta je bre ovo više?- ponavljala je Svetlana, dok je kao po običaku kuma Viki stala u njenu zaštitu, kao i zaštitu njenog takmičara, kome je dala glas podrške.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović