Login/Registracija

Cecin spas u zadnji čas al’ za malo: „Sad NE MOŽE!“ vikao Popović

Iz Skoplja nam se predstavio devetnestogodišnji Damjan Dimevski koji je odabrao numere “ Sonce me ne gree“ i „Srce nije kamen“.

Iako je prvi glas dobio već tokom izvođenja prve numere , nije dobio podršku ostatka žirija.

– Presladak je i prešarmantan– dobacila je Snežana Đurišić, a Đorđe David je podsetio kako je on pre nekoliko godina pevao u ovom takmičenju upravo kod njega u timu.

– Toliko je bilo dosadno, nezanimljivo ti si korektno pevao sve je to super, ali ako mene nečija interpretacija ne može da dirne dok ne gledam onda to nije to– objasnila je Marija Šerifović sa čim se delimično složila i Snežana koja mu je obrazložila kako ga oni ne vide i zbog toga nemaju potpun doživljaj.

Kada se podigla zavesa, Ceca se pokajala što nije dala svoj glas i pokušala je da ga spase,međutim konačna odluka spala je na produkciju.

– Šta ti je problem da stisneš taster, sad ne može– izrevoltiran je bio Popović, a zatim se uključio Mili u čijim rukama je bila sudbina mladog pevača.

– Stvarno si za scenu. Izgledaš top, kao Riki Martin i retko je u prvom krugu da neko hoće da pleše tako da ću se ja odlučiti na ovo uz pomoć prijatelja- istakao je Mili aludirajući na publiku što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom i završnom odlukom da će biti u njegovom timu.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić