Login/Registracija

Ceca ŠOKIRALA Sanju Kužet: „UOPŠTE TO NISAM OČEKIVALA OD NJE“

Voditeljka Sanja Kužet nedavno je rešila da se oproba u novom poslu te je pokrenula svoju liniju ceđenih sokova za detoksikaciju u čemu su je osim porodice i prijatelja podržale i brojne poznate ličnosti. Ipak jedna zvezda je posebno iznenadila, a kako tvrdi nije mogla ni da sanja da će baš ona biti najdoslednija njenim receptima.

– Nije mi palo na pamet, ali Ceca je već tri puta bila na detoks programu, što ja uopšte nisam očekivala. Ona je neko ko vodi računa o svojoj ishani i ona to kada je probala pozvala me je dva puta posle toga. Čak sam u jednom trenutku posumnjala, međutim kada je ona na sred snimanja izvadila svoj ručak, ja sam rekla „Ona je najveća carica“- otkrila je Sanja.

Već godinama unazad Sanja ulaže mnogo u svoj fizički izgled, a svedoci smo na društvenim mrežama da je treningu i zdravom načinu života itekako dosledna te joj je najveća želja da svim pripadnicama nežnijeg pola pomogne koliko može.

– Ma ja kada se nečega dohvatim, ili bude kako treba ili ne, nema tu na pola. Šest meseci sam radila na tome i želela da izađem u punom sjaju. Kada nešto volite i kada se nečemu posvetiti onda znate šta je najbolje što možete ponuditi ljudima. Od nas se očekuje da budemo na svim poljima savršene, ako možemo da blistamo na poslu, da budemo savršene majke i supruge, da budemo zgodne kada to treba, a o optimizmu da ne pričamo, posebno pred kamerama (smeh)- ispričala je voditeljka.

Kako već godinama važi za jednu od najzgodnijih voditeljki ne krije da svakodnevno dobiija mnoštvo poruka na društvenim mrežama vezano za savete o negi, što je i podstaklo da se upusti u ovaj projekat i pokrene novi biznis.

POGLEDAJTE I

Sanja Kužet pokrenula novi biznis, ekipa ZVEZDA GRANDA je podržala (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović