Login/Registracija

Ceca SLOMLJENA I U SUZAMA zbog Marine: “Teško mi je, bila mi je druga majka“ (VIDEO)

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković godinama se borila sa opakom bolešću, ali je sinoć izgubila najveću bitku koju je vodila. 

Vest o smrti legendarne Marine potresla je njene prijatelje i dugogodišnje saradnike,a jedna od njih je Ceca Ražnatović koja na snimanju „Zvezda Granda“ nije mogla da sakrije tugu i suze.

– Imam osećaj kao da imam tonu na grudima i ako počnem da plačem neću se zaustaviti. Jako mi je teško, nemam adekvatnu reč kako da izrazim ono što osećam i šta bih mogla da kažem za tu veliku ženu. Bila mi je uvek veliki prijatelj i pre svega, pre saradnje i karijere i stvarno je brinula o meni kao druga majka. Nikada je neću preboleti, ali ću naučiti da živim sa tim. Ništa više neće biti isto ,naša profesija izgubila je jednog velikog umetnika. Borila se do poslednjeg daha kao lavica, ali mislim da je zaslužila da odmori- kroz suze i sa knedlom u grlu rekla je Ceca.


Članovi žirija popularnog takmičenja istakli su da je estrada mnogo izgubila njenim odlaskom i da se više nikada neće roditi neko kao ona.

– To je jedna velika tuga, jedna veklika tragedija izgubili smo najvećeg tekstopisca, ne samo u Srbiji već na Balkanu– rekao je Saša Popović.


Ni Marija Šerifović nije mogla da sakrije žal povodom Marinine smrti, za koju smatra da je ostavila neizbrisiv trag u našim srcima.

– Nakon naših divnih provedenih noći i sati u studiju nijedna reč ne može da bude adekvatna i dovoljna da opiše veličinu te žene. Sve ono što je ona radila će trajati jako jako dugo- iskrena je bila Šerifovićeva.

– Mnogo mi je teško i da pričam o tome, nemam snage da se suzdržim od naboja tuge. Od 1994 do danas stvorili smo na stotine pesama taj način rada sa njom je bilo nešto neverovatno– skrhan bolom istakao je Mili.

Za Grand Online otkrili su i kakva je Marina bila privatno kao žena, o čemu možete pogledati 


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/D. Bukovčić/I. Ankić