Login/Registracija

Ceca ponosna mentorka, priznala da joj je on MEZIMAC u takmičenju!

Ove večeri na velikoj sceni predstavili su nam se Enis Todić (28) koji je bio u timu Cece Ražnatović i Aladin Pehić (25) iz tima Dragana Stojkovića Bosanca.

Enis je otpevao pesme „Dobro veče tugo“ i „Blago onom ko te ima“, dok se Aladin predstavio pesmama „Nije mi ko tebe“ i „Kunem te stranče“, a rezultat na kraju duela bio je 6:4 za Enida Todića.

– Enise po meni je ovo bilo tvoje najbolje pojavljivanje do sada… Meni si se jako dopao, napredovao si i tvoja mentorka te baš voli, vidim da te baš favorizuje – zaključila je Viki sa kojom se i Ceca složila: – Mezimče! 

– Enise odličan, Aladine vrlo dobar! Imam veliku primedbu samo na izbor pesama – priznala je Bekuta, a Popović je odmah dodao: – Eto, to sam Bosancu rekao!

– Nemam šta da dodam, ovde je stanje jako očigledno i jasno – rekla je Marija.

– Mislim da je za prvog kandidata druga pesma malo preambiciozna, a Aladine čekao sam do kraja da pokažeš tu svoju snagu i nisi, zato ti nisam dao glas – objasnio je Mili.

– Meni je kandidat broj jedan ozbiljna radost večeras, zato što je to neka materija koju ja volim, ko god da te spremao, a znamo svi ko je, svaka mu čast ti imaš redak vokal za ovu vrstu muzike – pohvalio ga je Đorđe.

– Meni se Enis uopšte nije dopao, da budem jasan… Kako će mi se dopasti kad je dobio 6 glasova? Ti si Aladine bio kao avion, budi takav i u baražu i proći ćeš – rekao je Bosanac, a Sneža je dobacila: – Samo mu motor nije radi.

– Kad je u pitanju Enis on nam iz Pazara uvek donese mantije i ostale đakonije i toga se najedemo i onda on kad izađe na scenu mi pitamo: „Ko je to doneo?“, doneo broj jedan – rekao je Popović i pritisnuo taster za prolazak dalje, a Ceca je odmah stala u odbranu svog kandidata: – Jeste, jeste, sigurno je to zbog mantija. Enise prvu pesmu si baš otpevao po mom ukusu, sve kako smo se dogovorili. Ponosna sam na tebe, skockan, lepo si mi izgledao i taj osmeh od milion dolara. Čestitam!


Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić