Ceca OTKRILA PLANOVE za sledeću sezonu, pa priznala: „Ne mogu više da podnesem pritisak“

Na korak smo do finala „Zvezda Granda“, a tenzija raste kako među kandidatima, tako i među njihovim mentorima. Nije lako članovima žirija koji su tu već nekoliko sezona, a posebno Ceci koja je novi kolačić ovog serijala.

– Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno- istakla je pevačica.

efadc9fce8b13b9f6815957128b78fb1b6e687e6

Jedna od koleginica iz najgledanijeg muzičkog šoua sa kojom je Svetlana umela žestoko da zarati oko kandidata je Marija Šerifović te je otkrila u kakvom su odnosu pred sam kraj takmičenja.

– Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu- tvrdi Ceca.

dfbf9a1606657ea6950a8866a4b78c6f5a931602

Iako je već decenijama na estradnoj sceni ne krjie da su „Zvezde Granda“ za nju jedno veliko iskustvo koje je naučilo mnogo čemu.

– Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva- zaključila je Svetlana.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović