Login/Registracija

Ceca i Mili u ŽESTOKOM KLINČU, Ražnatovićeva PECNULA bivšeg kompozitora!

Prve ove večeri ukrstile su glasove i predstavile se na velikoj sceni Aleksandra Ivanov iz tima Cece Ražnatović i Atomska Mina iz tima Marije Šerifović i probile led, kao i dale svoj maksimum kako bi se izborile za prolazak u sedmi krug.

Aleksandra Ivanov oduševila je žiri svojim nastupom i pesmama „Prvi sneg i još te volim“ i dobila maksimalnih šest glasova, dok se Mina izborila za tri glasa i predstavila pesmama „Dabogda propao“ i „Crno i zlatno“.

Međutim, nije moglo da prođe bez suza, te se Aleksandra rasplakala od sreće, a onda se izvinila svim članovima žirija za prošli krug u kojem je kiksnula i nije se pokazala u najboljem svetlu.

Prva za komentarisanje takmičarki reč je dobila Viki Miljković koja je pohvalila Aleksandru rekavši joj da je iz kruga u krug sve bolje, ali ne i Atomsku Minu, za koju je smatrala da je lošija nego u ranijim krugovima.

– Meni je prvi kandidat bio odličan i drago mi je što si shvatila da se do pobede stiže teškim putem i radom, prošli put si shvatila to malo lagodnije, pa nije valjalo… Sad si stvarno bila dobra – objasnio je Bosanac.

– Sve su uglavnom Snežana i Dragan rekli – počela je Bekuta svoje izlaganje, ali ju je Popović odmah opomenuo: – Viki i Dragan, nisi prisutna na času! 

– Kandidatkinja broj jedan, bilo je jako loše prošli put. Ceca je nervni slom doživela prošli put zbog tebe, ona ti to nije rekla tako grubo, ali ja ti kažem, jer je njoj jako stalo do tebe – rekao je Đorđe pa takmičarkama, pa uputio gomilu saveta kako bi zvučale još bolje.

Snežana je pohvalila takmičarku rekavši da je kritika od prošlog puta jako pozitivno uticala na nju, jer je sada bila mnogo bolja i dala svoj maksimum. Takmičarka je bila presrećna zbog komplimenata koje je dobila, a žiri ju je pitao da li je muzika njena struka i čime se još bavi u životu, a onda je objasnila da je muzika njena najveća ljubav, ali da pored toga studira i pravo.

– Aleksandra, ono za šta sam ja u stvari glasao je glasao sam za tvoju pojavu zajedno sa glasom, ti imaš jednu stvar koja je jako retka, sad ne znam da li je to od tog prava ili od te škole, ali ti vladaš scenom, kad dobiješ prostor da pokažeš ono štp možeš ti to stvarno uradiš – zaključio je Mili.

– Jesi ti Maro studirala pravo pošto sam te gledala na koncertu, to držanje na sceni… Jesi završila pravo? Snežo, Bekuta, Viki, a vi?  Moj bivši kompozitor kaže da li je to zbog prava, ne… Sa tim se rodiš ili ne… – rekla je Ceca i naljutila Milija.

– Trebala si da saslušaš celu rečenicu. Obrazovana, potkovana i možda je zbog toga… To sam rekao – objsanio je Mili.

Marija je za kraj pohvalila obe kandidatkinje i napomenula Mini da se u baražu spremi i bori svom snagom za prolazak u baražu.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić