Login/Registracija

Ceca i Marija ĐUSKALE UZ KARLINU PESMU: „Ovo je bio EPIK MOMENAT“

Pravi vizuelni spektal večeras su nam priredili Ivan Simić i Ivana Dimkovski koji su se i tek kako potrudili da njihovi nastupi budu zapaženi, međutim to im je polovično pošlo za rukom.

Milijev kandidat dobio je samo jedan glas i to od Marije Šerifović, dok se Davidova takmičarka izborila za pet glasova žirija.

Saša Popović upitao je Snežanu šta je Ivan uradio na kraju prve pesme, što je nju pomalo zbunilo, a on je želeo da poentira kako nije dovoljno obraćala pažnju.

– Ne znam, nisam ga gledala, jer sam ga slušala i bilo je grozno. Falš. Ja ocenjujem ono što čujem– odgovorila je Đurišićka, a sudija ih je zamolio da smanje upotrebu telefona.

Viki je rekla kako su u prošlom krugu pohvalili Simića, ali da je večeras pevački bio loš.

– Moj glas bi sigurno dobio da si u tom performansu pružio nešto vau, to je bio neuspešan pokušaj, a pevački tanko. Što se tiče Ivane, jako lepa i jako dobra prva pesma, u drugoj nisi bila tačna ali bila si bolja od njega– rekla je Viki.

Marija se složila da je Simić u prethodnom pojavljivanju bio mnogo bolji, ali da je nagradila trud.

– Sve je bilo mnogo bolje i energija i intonacija i fore. Sada dolazimo u top 36 gde interpretacija i intonacija mora da bude tačna. Sa druge strane Ivana, kada si otpevala prvu pesmu vidim da si slušaja Džejlinu pesmu i to je bilo super, druga pesma osim što smo Ceca i ja đuskale uz Karlinu pesmu što je bio epik momenat, ta pesma je bila pakao, ali nema veze– obrazložila je Marija.

Ana je smatrala da se Ivan zasitio i da nije uboo tonove dok je pevao, a nije joj se ni performans dopao pošto je rekla kako joj se najviše dopao dok je sedeo na stolici tokom Ivaninog pevanja, dok je Ivanu pohvalila za celokupan nastup.

Snežana se vodila onim ko je bio bolji kada je glasala, i složila se sa svojim kolegama.

Kada je došao Cecin red da iskaže svoje mišljenje, svi su počeli da dobacuju kako je ona đuskala i nema pojma šta se dešavalo, ali ona se odbranila kako igra uz sve pesme.

– Zato je devojka i bila falš u toj pesmi (smeh)- našalila se Ražnatovićka, pa nastavila- Prvo, kao pojava top si riba, zgodna si kao izvajana. Pokazala si pevanje u prvoj pesmi, što se tiče druige pesme sve su rekli, a Ivane takve aždaje sada ispadaju kojijma čak ni performans ne pomaže. ti si jako pametan momak i znam da ti je jasno na čemu ćeš morati da poradiš– zaključila je Ceca.

Đorđe je istakako kako treba da se nagrade apalauzom za zajedničku kohabitaciju na sceni i izrazio žar zbog Simićevog ispadanja, dok je svojoj kandidatkinji poručio da će usvojiti i savetovao je da pokret prati glas.

Mili se složio da je bilo rizično za Ivana da menja pesmu koju je pevao, ali mu se i zahvalio na trudu što je od panika stigao do sedmog kruga .

Popović je na kraju doneo odluku da će Ivana vratiti u sledećoj sezoni.

Foto: Z. k. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić