Login/Registracija

BRUTALNO PEVA: Šefki slavio direktan prolazak u četvrti krug!

Šefki Jahjić učestvovao je u duelu u trećem krugu „Zvezda Granda“ sa Nerom Delićem. Prvi se predstavio pesmama „Potraži me“ i „Dušo moja“, dok je drugi izabrao numere „Veruj u nas“ i „Ne zovi me“. Šefki je nagrađen sa svih sedam glasova i plasirao se direktno dalje, a Nero je osvojio četiri glasa. 

„Prvi kanditat toplo, fino, umilno. Imao sam utisak Nero da ti ništa nije išlo i zato ti nisam dao glas“, rekao je Bosanac, a Ana je pohvalila Šefkija da konstantno dobro peva. 

„Šefki odličan si bio. Danas si na mene baš ostavio utisak. Nero, jeste da je bilo dinamike ali previše. Čak početak Adilove pesme nisam ništa razumeo tekst. Imam utisak da samo želiš da pevaš gde se poentira“, rekao je Lukas. 

„Nero početak je bio kao recitacija, a kad se udubiš odeš u falš na krajevima. Šefki bio si super“, rekla je Viki. Jelena Karleuša je rekla da joj se sviđa stomačić i da je sladak. 

„Ti brutalno pevaš ali se bojim da ne upadneš u neku kolotečinu. Šou biznis traži i da nas zabaviš. Nero, sviđa mi se što si u najtežim delovima pesme otpevao najbolje. Je l’ ti dobo’? Izgledaš mi kao da ti se nešto desilo privatno“, rekla je Jelena. Povela se polemika da li želi da ga zovu Šefki ili Caci ili Ceci, a onda je Jelena Karleuša prekinula to i dala nekoliko saveta za srećan brak. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić