Braća Kazić ujedinila ZVEZDE GRANDA, svi se oglasili: „Saša Popović nas je pohvalio“

Nakon prvenca za „Grand produkciju“, braća Dimitrije i Aleksandar Kazić, koji su u prošlogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“ bili u timu Saše Popovića, rešili su da idu stopama svog mentora i da ne odustaju tako lako, pa su brže, bolje već snimili novi singl.

716000f7350cf4303ac71eb87c1a4965abb07963

Kako je Dimitrije otkrio za Grand Online, pesma „Sećanja“ okupila je vrhunsku ekipu muzičkih stručnjaka, a veliku podršku dobili su i od najvećeg estradnog maga, kao i prošlogodišnjih finalista.

– Ja sam bio inspirativan i napisao sam tekst, dok smo muziku radili Branko Zlatarov, Momir Jovanović i ja, a aranžman Aleksandar Sofronijević – pohvalio se Dimitrije, pa se osvrnuo na saradnju sa meaestom Sofronijevićem koji od otvaranja u svom muzičkom studiju okuplja najveća imena na estradi. Zbog toga mu, kaže, bilo posebno zadovoljstvo, pa su se i brat i on u trenucima osetili kao zvezde. 

b585aba61a5dce65edf99c79d3b783e058d60a40

– Saradnja sa Sofrom je zaista na svetskom nivou, njegov pristup muzici i našoj pesmi je veoma profesionalan, čovek je stvarno najbolji u tome što radi.  Sam boravak u njegovom studiju i snimanje te nekako tera da zamišljas sebe kao najveću zvezdu na ovim prostorima, jer je to trenutno najbolji inajopremljeniji studio na Balkanu. Jednostavno ti je lepo da boraviš u takvom prostoru i sa pravim profesionalcima kakvi su Sofra i njegova ekipa – ističe nekadašnja zvezda „Granda“ i ne krije da braća u svemu imaju Popovićevu podršku, pogotovo kada je čuo o kakvoj numeri je reč. 

– Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u „Zvezdama Granda“ – rekao je i otkrio da će publika imati priliku da je čuje premijerno 7. aprila u okviru najgledanijeg takmičenja. 

118ffe57f726b13d5ea1881a9dc0d9e362ca4976

Iako pesma još uvek nije ugledala svetlost dana, braća Kazić otkrila su delić na društvenim mrežama, nakon čega su se oglasile njihove kolege iz prošlogodišnje sezone. 

„Bravo, rokaj“, napisao je Mahir Mulalić, a podrška nije izostala ni od Belme Huseinfendić, kao ni od Isaka Šabanovića. 

„Lutke bratovljeve, samo nek je rokenrol“, napisao je Isak, dok je Valentina Kuzmanović dala podršku rečima: „To bre! Ajmo, Kazići moji“.

Poslušajte deo „Sećanja“!

……

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić