Login/Registracija

Braća Kazić otkrila Isakovu TAJNU: „Sve se promenilo kada su ga STVARNO UPOZNALI“

Takmičenje „Zvezde Granda“ osim što je mnoge pevače lansiralo u zvezde, među njima je sklopilo i brojna prijateljstva i saradnje koje traju već dugi niz godina. Upravo jednu simpatičnu priču o drugarstvu sa kolegom Isakom Šabanovićem otkrila su braća Kazić.

– Evo rećiću baš nešto što nikada nisam rekao javno. Baš je pre neki dan Isak rekao da ga niko nije voleo od kolega iz „Zvezda Granda“, jedino sam ja pričao sa njim i zezao se. Kada sam napravio prvu zabavu u Kovinu niko mi nije verovao da će Isak doći. Odmah sam im rekao da će doći sigurno, da će vIdeti! Priča je bila da će zabava biti na nekom jezercetu pored Kovina i čovek se naravno obukao za jezero, došao opušten i kada su ga tad stvarno upoznali niko se nije odvajao od njega bukvalno- ispričao je Dimitrije Kazić.

Kako u „Zvezde Granda Specijalu“ bez šale i mnogo smeha ne može da prođe snimanje, Siniša Medić otkrio je malu tajnu.

– Kaže Dimitrije pre nego što smo počeli snimanje sedeću pored Bilje Marković, ja sam razveden, a ja mu kažem da je ona zauzeta– našalio se Medić, što je izazvalo gromoglasan aplauz.

– Nemam repliku!- rekao je Kazić i čini se ostao bez tekst te su svi počeli da se smeju.

Inače, braća Kazić pre samo tri dana objavili su novu numeru pod nazivom „Sećanje“ koja je naišla na mnogo pozitivni komentara zbog nesvakidašnjeg zvuka i emocije koju izaziva, a kako su otkrili za aranžman je zadužen Aca Sofronijević.

– Kada smo radili pesmu, nisam se nadao da će aranžman biti ovakav, ali to je ono kada neko radi iz duše. Sanja Ćulibrk je bila tu dok smo radili i snimali u studiju i pommgala nam oko dikcije- otkrio je pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović