Login/Registracija

BOSANAC RASKRINKAN! Radio nastup sa takmičarkom a ona otkrila KOLIKI JE BIO BAKŠIŠ

Poslednji su na velikoj sceni imali priliku da anstupe Almir Delić (34) iz Maglaja i nova kandidatkinja Nermina Mamanović (35) iz Živinica.

Almir iz tima gostujućeg mentora Saše Matića predstavio nam se pesmama “Da nemaš drugoga“ Šabana Šaulića i “Prokleta je violina“ Saše Matića, dok je Nermina pevala pesme “Upravo ostavljena“ Jele Karleuše i “Pametna i luda“ Marije Šerifović.

Almir je dobio maksimalnih šest glaosva dok je Nermina dobila pet, i time su oba kandidata prošla direktno u četrvti krug.

Bosanc je kao jedini član žirija koji Nermini nije dao glas prvi komentarisao- Bolji je bio prvi kandidat. Čuo sam da si bila niska u prvoj pesmi– rekao je on a onda se prisetio da je radio jednom doček nove godine u Danskoj sa Nerminom- To si bila ti? Pa tad si odlična bila!

– Bosanac bre nije 40 godina radio doček a otkako je u “Zvezdama Granda“ radi svaku godinu- našalio se Popović, a onda su ostali članovi žirija počeli sa zadirkivanjem Bosanca jer im nikad ne priča o svojim “tezgama“.

– Jel’ deli bakšiš sa vama, reci nam Nermina- pitali su je članovi žirija na šta je ona rekla da radi to uvek, ali nije želela da kaže koja je cifra bila u pitanju.

Ono na šta je Jelena obraćala najviše pažnje jesu sigurnost i samopuzdanje kod kandidata- Almire, ti si zverka za šoubiznis. Super pevaš, nastup sjajan, ne plašiš se kamera. To sam nagradila. A ti Nemrina, ta drskost, i kako ti radi mozak, ti si za ovaj posao. 


– Pa da Nermina, jei bila u problemu u prvoj pesmi, nema precizne intonacije. Bog je ko pogodi prvi ton. Ali si dobra, mesto ti je ovde. Sa druge strane Almire bio si bolji u prošlom krugu- rekla je Marija, a Viki se složila- Treba da pevaš šou pesme, ne zaleći se sa Šabanom.

Za kraj, mentori su davali svoje komentare- Almire, mogu biti malo pristrasan. Ovo je bila čista desetka- rekao je Saša Matić, a onda je rekao Mili svoje mišljenje- Nermina, po meni si zaslužila šest glasova. 

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac