Login/Registracija

Bio na korak od FINALA, pa ispao! Oglasio se Cecin miljenik i jasno poručio šta misli o ZVEZDAMA GRANDA

Od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ Enis Todić svojim talentom i fizičkim izgledom privukao je veliku pažnju javnosti, pogotovo što je imao punu podršku svoje mentorke Cece Ražnatović koja je želela da ga dovede do finala. 

Ipak, u tome nije uspela, a Enis je, na veliku žalost pripadnica lepšeg pola, takmičenje napustio tik pred kraj. Međutim, iako bi većina kandidata bila razočarana zbog ispadanja Enis se obratio svojim pratiocima na društvenim mrežama i otkrio da li se pokajao i kako gleda na svoj uspeh i neuspeh.  


– Čast mi je bila učestvovati u ovoj sezoni „Zvezda Granda“, ali nažalost, u polufinalu se moje takmičenje završilo i želim svima da zahvalim na ogromnoj podršci i porukama koje mi šaljete.  Ja sam prezadovoljan nastupima i hvala žiriju i produkciji na šesticama koje su se ređale iz kruga u krug – poručio je Enis, a zatim se zahvalio kompletnoj produkciji na čelu sa Vladanom Stojkovićem, producentom koji je zajedno sa Cecinim timom radio sa mladim nadama „Granda. Ali najveće hvale pokupila je jedna osoba koja je kroz čitav serijal bila uz njega.

– Najveću zahvalnost dugujem svojoj najboljoj mentorki Ceci Ražnatović i hvala na razumevanju, pravičnosti i nesebičnoj podršci od samog početka. Hvala mojoj supruzi, porodici, kolegama na ogromnoj podršci. Ovde nije kraj, ovo je samo novi početak – zaključio je Enis, što ostavlja mogućnost da će se pojaviti i u narednoj sezoni. 


Enis je tokom takmičenja govorio o Cecinom mentorisanju i otkrio da li je dobijao kritike, što možete da pogledate u videu.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić