Login/Registracija

Bilja Marković OTKRILA ČEGA SE ODREKLA NAKON POROĐAJA: „Isplatilo se“ (VIDEO)

Bilja Marković, vratila se na estradnu scenu pesmom „Vozi, vozi“, koja preti da postane ozbiljan hit, a kako je obećala predstavila je sebe u potpuno drugačijem svetlu.


Kažu da žene menjaju frizuru u skladu sa velikim životnim promenama, što potvrđuje i Bilja koja je plavu kosu zamenila riđom.

– Izdešavale su se stvarno prelepe stvari u mom životu, pa iz toga su krenule i te promene. Nisam baš bila čista plavuša, ali na nagovor prijatelja i supruga došlo je do male promene. Ja sm prezadovoljna i publika je odreagovala super- rekla je pevačica.


Nedavno je svom sinu proslavila prvi rođendan, a nakon samo godinu dana dovela je svoju liniju do savršenstva.

– Odrekla sam se teletine ispod sača, dobrog pečenja…Korigovala sam dosta ishranu, radila sam dosta na tome i trenirala sam uporedo i evo rezultata, isplatilo se– objasnila je ona.


Najlepša životna uloga donela joj je veliku radost i kaže da se u njoj sjajno snalazi.

– Mislim da se snalazim super, da mi je to baš leglo u pravom momentu tako da sam presrećna zbog toga i stvarno se trudim da budem najbolja mama na svetu- iskrena je bila Bilja.


S obzirom na velika odricanja koja iziskuje pevački posao, zanimalo nas je i koliko je teško uklopiti estradu i majčinstvo.

– Kada se dobro organizujem, porodica naravno pomaže koliko može, ali stigne se sve i na nastup i da budem mama i estradna umetnica. Majčinstvo nije baš lako, ali je prelepo- tvrdi Markovićka.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić