Login/Registracija

Bekutina čitulja Mrki SLAMA SRCA: “Bol je sve veća“

Prekjuče je na Novom groblju u Beogradu održan šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću, kome su prisustvovali brojni prijatelji, poslovni saradnici i članovi porodice.

Najneutešnija od svih bila je svakako njegova partnerka Ana Bekuta, sa kojom je proveo poslednjih deset godina svog života, za koje je govorio da su najlepše.

Osim pomena, mnogo tuge u Ani izazvala je i činjenica da je baš na taj dan i dan Mrka trebalo da napuni 80 godina, te mu je rođendan čestitala emotivnom porukom na svom Instagram profilu, što možete pročitati OVDE.

Pored toga, Ana je Mrki dala i čitulju za šest meseci od njegovog odlaska, a reči koje mu je uputila slamaju srca.

– Odlaskom voljenih shvatamo da vreme ne leči sve i da postoje boli koje s vremenom Postaju samo jače. Prošlo je šest tužnih, praznih, tihih i bezbojnih meseci bez tebe, voljeni. Nedostaješ na početku dana, nedostaješ za ručkom, nedostaješ kada se završe večernje vesti i nema ko da ih prokomentariše. Danas 23. maja napunio bi 80 godina i nemoguće je ne zamišljati kako bi izgledao današnji dan da si pored nas. Zauvek si u mojim pesmama, mislima, snovima, molitvama i razgovorima– glasilo je na čitulji.

POGLEDAJTE I:

Ana Bekuta stigla na POMEN voljenom Mrki pa se kroz SUZE obratila svima (FOTO)

Autor: T. Bogavac