Login/Registracija

Barbara se POHVALILA umećem u kuhinji: “Sreća pa NE VOLIM brzu hranu“

Pevačica Barbara Bobak osim što izuzetno peva, priznaje da se podjednako dobro snalazi i u kuhinji.

Za razliku od mnogo devojaka njenih godina koje se skoro pa hvale kako ne znaju ništa da naprave, Barbara može da se ponosi time što je vrsna domaćica.

Hleb ne mesim jer što bih kad mogu da ga kupim za 50 dinara. Ali recimo volim da pravim zdravu hranu jer ne podnosim junk food, masno i to. Teško mi pada na želudac i onda uglavnom pravim grilovano ili kuvano povrće, pečenu ribu, piletinu..Uopšte mi nije ni ukusna nezdrava hrana, a i odvikla sam se od toga jer mi u kući to ne jedemo– priznala je pevačica i dodala:

– Ja čak ni slatko ne volim ni ne jedem. Dok sam bila u Americi i radila bukvalno sam gladovala, imala sam baš veliki problem da nađem da pojedem nešto normalno– zaključila je ona.

Kako je uvek tip top sređena, izfrizirana i sa dobrim manikirom koji krasi njene preduge nokte, Bobakova je objasnila i kako se to snalazi u pripremi hrane i da li joj nokti smetaju.

– Imam jako dugo nadograđene nokte, navikneš, postanu kao deo tvoje ruke, i ne osetiš da ti nešto smeta- rekla je u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

POGLEDAJTE I:

Barbara PRIZNALA da joj je veza sa Darkom MNOGO DONELA: “Nisam imala karijeru PRE NJEGA“

LJUBAV NIJE PRESTALA? Barbara OTKRILA u kakvom je odnosu sa Darkom: „Ne mogu ja njega da učim“

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac