Login/Registracija

Barbara Bobak ogolila dušu o vezi sa Darkom Lazićem : „Sve je bilo BAKSUZNO“ (VIDEO)

„Ne treba baš svi da vide kako se ti osećaš“, kaže Barbara Bobak, pevačica i bivša devojka Darka Lazića, koja je u poslednje vreme imala turbulentan period. 

Darkovi ekcesti u javnosti, vožnja u alkoholisanom stanju, kao i raskid veridbe sigurno su uticali na nju, ali kako sama kaže, naučila je da više ništa ne može da joj pokvari dobro raspoloženje.


Za Grand Online pevačica je ogolila dušu i iskreno govorila o stvarima koje javnost nije znala. Za početak priznala je kako je naučila da se nosi sa svim životnim nedaćama i uprkos svemu uvek ima osmeh na licu. 

– Pre nego što sam krenula u gostovanja po raznim televizijama i punila klubove, radila sam svirke, svadbe, i te neke privatne proslave gde nikad ne znaš ko će da ti priđe i moraš uvek da budeš nasmejan, bez obzira da li je neko pijan, da li drži nož, pištolj ili novac, uvek moraš da budeš ljubazan- istakla je Barbara na početku razgovora za Grand Online i otkrila da je neprijatnih situacija na njenim svirkama ipak bilo, ali je naučila da se nosi sa tim i izbegne fatalne posledice. 

– Bilo je situacija gde sam znala da je bilo prisutno oružje i ostalo, ali umem da balansiram i da napravim odnos sa tim ljudima da me više gledaju kao sestru, a ne kao komad mesa. Uvek se obučem svedeno, jer uvek znam gde ide, tako da problema nije bilo – priznala je pevačica koja je preko noći postala poznata zahvaljujući vezi sa Darkom Lazićem. 


Svesna je da je publicitet koji je dobila obelodanjivanjem veze sa zvezdom „Granda“ bio koristan i da je njihova ljubavna priča uticala i na njen posao. 

– Uticala je u smislu da sam preskočila dosta stepenika, jer sam se pojavljivala u nekim emisijima u kojima se tada sigurno ne bih pojavila, jer nisam imala portfolio za to. Počela sam preko noći da se pojavljujem na naslovnim stranama i samim tim se dosta ljudi pitalo ko je ovo – iskrena je Barbara koje je priznala i šta je naučila iz veze sa Darkom koja je bila pod budnim okom javnosti:

– Da svaku buduću vezu krijem kao zmija noge, to prvo. Drugo, da je krijem kao zmija noge i treće da je krijem kao zmija noge (smeh).

Iako je njihova veza u početku bila idilična, pa čak je trebalo da bude krunisana brakom, vremenom se pokazalo da ipak nisu bili jedno za drugo. A na pitanje da li su joj mediji, koji su ih konstatno pratili u stopu, izbaksuzirali svadbu, odgovorila je: 

– Nemam pojma, to sad da nagađam kako, šta i zašto, da li je neko izbaksuzirao. Sve je baksuzno i ajde, bilo, prošlo, završilo se, svima sve najbolje, njemu pogotovo!

Pevač je nedavno na Instagramu objavio njihovu staru fotografiju, nakon čega su svi mediji pisali da su se pomirili, a pevač brže bolje istu i obrisao. Ipak, Barbara i za to ima opravdanje, iako je i sama bila zatečena kada je za objavu saznala. 

– Ni prvi ni poslednji put da se tako nešto slučajno okači, tako da… On je ovako vrlo stručan po pitanju telefona i društvenih mreža… Ne znam, sećam se samo da me je zvao PR dok sam vozila, da mi se usijao telefon, ali nisam znala o čemu se radi. Dok sam stigla na odredište već je slika nestala, a pušteni su naslovi. Ali eto, svaka čast novinarima na ažurnosti, stvarno sam prijatno iznenađena da je toliko ispraćeno- istakla je Barbara koja se u razgovoru za Grand Online dotakla i nove veze.

A da li je na pomolu pomirenje sa Darkom ili nova ljubav, saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić