Login/Registracija

BAJKOVITA ATMOSFERA U PORODIČNOM DOMU: Ivana Pavković emotivnija nego ikada, evo kako su dočekani naslednici (FOTO)

U dom Ivane Pavković i Petra Mitića pre nekolio dana stiglo je najslađe pojačanje. Pevačica se još jednom ostvarila u najlepšoj ulozi i na svet donela Vuka i Vojina koje je prvi naslednik Vujadin sa nestrpljenjem čekao.


Iako je porođaj prošao u najboljem redu, pevačica i nema baš mnogo vremena da se oglašava putem društvenih mreža s obzirom na roditeljke obaveze i neprospavane noći koje su pred njom.

– Dragi moji, želim pre svega da vam se zahvalim na predivnim željama i još divnijim rečima koje ste nam uputili. Želim vam svima da vam se vrati baš ono o čemu ste oduvek sanjali. Ljubimo vas puno i pozdravljamo- oglasila se pevačica emotivnim rečima.


Ipak, nije odolela da pratiocima na Instagramu pokaže mali delić bajkovite astmosfere iz porodičnog doma.

Pre samog porođaja dugo i pažljivo birala je svaki detalj koji će ulepšati dečiju sobu i dekorisala dečacima sobu kao iz snova.

Preovladavaju nežni i plavi tonovi, a detalj koji je sve oduševio su tri ukrasna jastučića sa izvezenim imenima Vujadin, Vojin i Vuk.


– Nema bojazni da će Vujadin biti ljubomoran na braću, on je divan, jedva je čekao da ih vidi. Kod kuće nas čekaju obe bake, one će nam pomagati u početku, a kasnije kada budemo počeli da radimo, angažovaćemo dadilju. Majka sam tri dečaka, to zvuči baš moćno- rekla je Ivana odmah nakon izlaska iz porodilišta.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović