Login/Registracija

Andreana Čekić: “Snimila bih duet sa Alenom Ademovićem, a Mladenovićka i Grujićka će biti velike zvezde“! (VIDEO)

Kako uskoro izlazi nova duetska pesma kolega ali i kumova, Andreane Čekić i Darka Lazića, pevačica je u intrevjuu za Grand portal otkrila detalje spota!

-Snimamo u Beogradu i spot će biti jako zanimljiv, kao iz vremena dvadesetih godina prošlog veka. Ali nema ljubavne priče u spotu, bilo bi glupo, ipak smo kumovi- kaže Andreana.

39e071f29184f7886f40d3c02ba627f1a83280af

S obzirom da je napravila mnogo dobrih dueta, počevši od pesme “Cipele“ preko “Opasno me radiš“, red je došao na nju i Darka, a na pitanje da li ima još neki muški pevač sa kojim bi uradila pesmu, ona odgovara- Sa Alenom Ademovićem bi uradila uvek! Pa na primer i sa Ljubom Aličićem!

Pošto se pevačica se proslavila u takmičenju “Zvezde Granda“ i stekla ogromnu slavu, zanimalo nas je koju koleginicu vidi kao veliku zvezdu u budućnosti- Aleksandru Maldenović , Katarina Grujić i Tamara Milutinović. Ne zato što se privatno družimo nego zato što je stvarno tako- iskrena je pevačica.

ba8dfce200019c1556ccd599245b0e80f3f13ad2

Za kraj smo je pitali i da li će uskoro stati na ludi kamen, kao i kako funkcioniše spoj ljubavi i posla, s obzirom da je njen verenik i njen menažer- To funkcioniše super! Niko me ne može bolje razumeti od njega. Zna kad mi je loš dan, kad nisam ni za šta i drge stvari. A svadbu želimo, samo da prođe korona, jer ne bismo da se ograničavamo na 30 ljudi, već da to bude sa svim našim najmilijima.


SAZNAJTE VIŠE:

Andreana Čekić: Darko Lazić me nije zvao na rođendansku žurku

BILA JE STROGA, TUKLA JU JE ZBOG LJUBAVI, A DANAS SU JEDNA DRUGOJ VELIKA PODRŠKA Ovako izgleda mama Andreane Čekić (FOTO)Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac