Login/Registracija

Aleksi i Risteu uručeni ključevi automobila: Našoj sreći nema kraja! (FOTO)

Pobednicima „Zvezda Granda“ Aleksi Peroviću i Risteu Risteskom danas su uručeni ključevi automobila koji su osvojili u superfinalu takmičenja. Pobednik sručnog žirija na poklon je dobio četvorotočkaš „fiat tipo“. 

„Oduševljen sam automobilom jer ima sve ono što mi je potrebno. Do sad sam vozio mamin automobil i radujem se što ću od sad imati svoj. Jedva čekam da ga vozim“, rekao je ovom prilikom Aleksa Perović koji je tokom primopredaje podelio utiske i za emisiju „Grand news“.

Riste Risteski preuzeo je ključeve automobila „škoda rapid“ koji je osvojio kao pobednik publike u „Zvezdama Granda“. Popularni Makedonac rekao je ovom prilikom da je pred samo finale prodao svoj stari automobil tako da mu je novi više nego dobrodošao. 

„Prodavao sam ga skoro godinu dana i pred finale mi je upalilo. Još jedna slučajnost je da sam došao busom na finale prvi put, kao da sam znao da ću pobediti i osvojiti automobil“, rekao je sa osmehom Riste koji je se još jednom zahvalio svima koji su glasali za njega kao i timu „Grand produkcije“ na ovoj vrednoj nagradi. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: A.Bakić