Aleksandar Kazić otkrio zbog čega se razišao sa bratom: „Radio sam i bez njega, stvarno je teško“

036a610be18a7c0eb11428aaaa0b61a541b8532f

Pre nekoliko meseci u medijima je odjeknula vest da se čuveni dvojac iz „Zvezda Granda“ braća Kazić razišao i da sada svako nastavlja solo karijeru.

Aleksandar Kazić stariji brat, govorio je otvoreno o ovoj temi za Grand, ali ipak nije želeo da otkrije sve detalje prekida polovne saradnje sa bratom Dimitrijem.

478741fdc1e2789a042871735e0976eac432ff3c

Aleksandar Kazić otkrio zbog čega više ne nastupa sa bratom

-Radio sam ja i ranije bez njega, a sada ovako javno, navikavam se polako. Nije meni to ništa strano da kažem, ili čudno. Pevam dugo godina, mnogo duže nego i što je on u muzici. Na javnoj sceni sam bez njega i navikavam se polako – rekao je on za Grand.

ALEKSANDAR KAZIC GP SNIMANJE 29042024 FOTO MUNJA 3

Pevač ističe da sada želi u potpunosti da se posveti solo karijeri i dodaje da je za publiku pripremio nekoliko iznenađenja.

-Sada polako kreće sezona, već je krenula, ali će biti malo jača. Spremam sada još dve solo pesme, jednu svadbarsku i jednu baladu. Tu baladu nisam ni planirao da snimam, ali kada sam je čuo i otpevao demo, rekao sam sebi da ne smem da je propustim – istakao je Aleksandar i dodao:

-Danas je stvarno teško naći pesmu, nekada i same pesme nađu pevače, kao što je ova balada našla mene. Ja je nisam tražio ni planirao da snimam.

ALEKSANDAR KAZIC GP SNIMANJE 29042024 FOTO MUNJA 1

BONUS VIDEO – Kuća braće Kazić u Kovinu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković