Login/Registracija

Ajša Kapetanović proslavila sinu prvi rođendan, pa se oglasila: „Mama nije izdržala“

Pevačica Ajša Kapetanović i njen suprug Adi Dogić juče su upriličili gala slavlje povodom prvog rođendana njihovog naslednika. 


Ponosni roditelji nisu mogli da sakriju radost i uzbuđenje što njihov jedinac slavi prvu godinu života, i nisu se štedeli kako bi samo najbolje prištili svom mezimcu.

Pevačica je putem Instagrama podelila delić atmosfere sa rođendana na kom je sve bilo u znaku malenog Kana.

Torta sa slavljeničkim imenom, zatim plavi baloni bili su samo deo rođendanskog slavlja koje su upriličili u Nemačkoj, gde i žive. 

– Mama nije izdržala da ne postavi sliku. Moja ljubav – napisala je ponosna majka uz fotografiju sa naslednikom koja je raznežila njene pratioce. 


Podsetimo, pevačica se pre nekoliko godina preselila u Nemačku, a ubrzo zatim i tajno venčala sa tadašnjim momkom koji se zbog nje doselio iz Bosne. Nedavno je za Grand Online govorila o majčinstvu, ali i o velikom povratku na scenu koji bi trebalo da se desi uskoro.

– Već sam navikla na ulogu majke, našli smo svoj ritam i uživamo u zajedničkim trenucima. Za sad smo u Nemačkoj, gde se konačno smiruje i situacija sa kovidom, pa počinjem i sa nastupima. Već sam počela i da pravim planove za povratak na scenu i u potražnji sam za dobrom pesmom, nadam se da ću do proleća naći pravu. Za sad tražim brži narodnjak, pa ćemo videti, jako se radujem – izjavila je Ajša, a nedavno je i drastično promenila imidž.


Dugu i tamnu kosu prefarbala je u plavo i skratila na paž, što je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama. 

– Nova plavuša je u gradu – napisala je tad pevačica. I dok su neki od fanova tvrdili da je neprepoznatljiva zbog promena, većina se složila da joj plava zaista pristaje. 


BONUS VIDEO: Šta se krije iza tetovaže Ajše Kaptanović?

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić