Login/Registracija

AFERA „PROVERENO“ I DALJE U JEKU: Zorana Mićanović zauzela NJENU STRANU

Uprkos tome što je veoma mlada stupila u estradne vode, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Zorana Mićanović postigla je veliki uspeh koji je kako tvrdi nije poneo. Sa samo sedamnaest godina ne libi se da kaže šta misli te je poput nekih kolega i ona dala svoj sud o estradnom ratu koji bruji između Milice Pavlović i Ane Nikolić.

– Rećiću iskreno svoje mišljenje. Ja protiv Ane Nikolić nemam ništa, ali što se ove situacije tiče po mom mišljenju je Milica Pavlović u pravu. Ako je to njena pesma ružno je da joj neko uzima, kao kada bi sad neko uzeo „Sikter“ i rekao da je to njegova pesma. Nekako je devojka ćutala neko vreme i čekala da vidi da li će Ana da se povuče, međutim kada je videla da nema ništa od toga, izašla je i rekla. Nekako Milica je meni na samom početku dala veliku podršku, ona je za mene veliki borac. Isto su je vređali i pričali joj da će biti niko i ništa, ona sada može samo da se okrene i kaže im „Ćao, ja sam Milica Pavlović“- rekla je Zorana te dodala:

Možda je trebala Ana da izađe i da joj se izvini, a ne da prisvoji pesmu koja zapravo nije njena. Svakako najbitnije je da je ta pesma hit i ja je sama pevam na svojim nastupima, publika vrišti na nju. Čija god da je pesma odličan je hit (smeh).

Mićanovićeva je dokaz da dobar plasman nije garancija za uspeh, ali svakako da jeste velika odskočna daska i neprocenjivo iskustvo. Iako je takmičenje iza nje ne krije da tokom sezone ne propušta nijednu epizodu bez obzira na obaveze i nastupe koje svakodnevno ima.

– Ljudi ja sam odgledala svaku moguću emisiju, kada dođem sa nastupa u 3 ili 4 ujutru, sednem i pustim Zvezde Granda. Sve do kraja svaki put pogledam. I dalje imam utisak da se takmičim, nedostaje mi ta scena i energija. Ipak kada bih se opet takmičila umrla bih od treme- rekla je pevačica.

POGLEDAJTE I

Vesna Đogani prokomentarisala AFERU „PROVERENO“, nije štedela reči za Milicu: „TO JOJ JE TREBALO DA SPUSTI EGO“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović