Login/Registracija

4 NAJJAČA DUELA U ZVEZDAMA GRANDA: Ovi muzički okršaji broje milionske preglede

Kroz 14 sezona i čak 17 godina postojanja najpopularnijeg talent šoua prodefilovalo je mnogo potencijalnih zvezda i zvezdica. Neke su se ugasile već na početku, a neke su i žiri i gledaoce kraj malih ekrana stavile na teške muke i zasijale punim sjajem.

Iako većina najčešće pamti prvu postavu zvezda „Granda“ koju su činili Bane Mojićević, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Steva Anđelković, Nemanja Nikolić i Darko Filipović, neminovno je da popularnost takmičenja iz subote u subotu raste i da se pomno prati kako žiri najpopularnijeg talent šoua kroji sudbinu mladih pevačkih nada.


A da li znate ko ih je stavio na najveće muke?

Donosimo vam 4 najjača i najslušanija pevačka okršaja u istoriji „Zvezda Granda“ po statistici našeg Jutjub kanala. 

Duel Milice Čikarić i Džejle Ramović stavio je žiri na težak test za ocenjivanje, budući da su obe takmičarke briljirale. Milica je otpevala pesme „Pucaj u ljubav“ i „Čaje šukarije“, dok je njena protivnica izvela „Vidim nas“ i „1003“ i upravo ovaj duel spada u najgledanije i najjače ikada u istoriji „Zvezda Granda“ i broji preko 7 miliona pregleda. 

Muzičko – narodnjački okršaj Andana Nezirova i Mirze Delića oduševio je sve, a odabir pesama „Da me je ona volela“, „Neću, neću dijamante“ i „Idi iz mog grada“ i „Rekla si mi da me voliš“ bio je očigledno pun pogodak. U prilog tome svedoči i pet po miliona pregleda na popularnoj ptlaformi.

Duel novijeg datuma odigrao se između Hanada Džehverovića i Isaka Šabanovića i gotovo da nema osobe iz regiona koja ga nije pogledala. Mediji su nedeljama pisali o talentovanim momcima koji su na velikoj Grandovoj sceni oduševili žiri i rasplakali milione. 

Inače, Hanad je otpevao pesme „Nakon svih ovih godina“ i „Ratne igre, dok je njegov saborac iz duela izveo „Stipu Gatibo“ i  „Oprosti mi što te volim“.

Među najjačim duelima u istoriji takmičenja spada i onaj između Stefana Petrovića Kosmajca i Ibra Bublina. Narodnjački repertoar publika je nagradila sa tri miliona pregleda i skoro osam hiljada lajkova na zvaničnom kanalu Zvezda. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić