Zorica Marković zavijena u crno nakon smrti bivšeg supruga: Otkazala nastup Rade Manojlović u svojoj kafani

Zorica Marković otkazala nastup Radi Manojlović

Nakon kraće bolesti, preminuo je Braca Zatezalo, bivši suprug Zorice Marković, a pevačica danima ne može da prihvati činjenicu da njega nema.

Zbog tuge i poštovanja koje oseća prema preminulom Braci ona je otkazal nastupe u svojoj kafani kao i zakazanu tezgu Radi Manojlović koja je trebala da bude sutra.

Zorica Marković otkazala nastup Radi Manojlović

– Poštovani novinari, nastup Rade Manojlović u kafani i after sa Radom Kecman Šeher’zadom, rezervisani za 2.2, otkazuju se zbog smrti bivšeg supruga Zorice Marković – glasi početak saopštenja.

– Sa dubokom boli u duši usled tragedije koja ju je zadesila, Zorica se zahvaljuje na razumevanju i očekuje vas uskoro u istom ambijentu na sledećem nastupu, o kojem ćete biti blagovremeno obavešteni – stoji u saopštenju tima koji vodi kafanu.

zorica ma

Podsećamo, Zorica je za Grand potvrdila tužne vesti o Bracinoj smrti.

-Tačno je…Mi smo bili i ostali u lepim odnosima. Imamo zajedničkog sina, najboljeg na svetu. Bio je bolestan, imao je koliko znam problema sa jetrom, ali nismo ovo očekivali, prebrzo se to desilo– jedva je izustila pevačica.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.