ZORAN KALEZIĆ: 50 godina karijere u Sava Centru!

Zoran Kalezić juče je proslavio 50 godina karijere sjajnim koncertom u Sava Centru! Ova dvorana bila puna obožavatelja muzike ovog pevača! Koncert koji je nosio slogan ’50 godina života sa muzikom’ počeo je sa malim zakašnjenjem, a trajao je dva i po sata! Pored Ace Pejovića i Halida Bešlića koji su bili gosti koncerta, ovom dogadjaju su prisustvoale i brojne kolege kao što su Lepa Lukić, Dragan Kojić Keba, Mira Škorić, Goca Saulić i Predgrad Živković Tozovac!

collage1

Zoran Kalezić zabavljao je publiku svojim najvećim hitovima, a orkestar Miše Mijatovića je samo upotpunio celu priču svojom muzikom! Koncert je počeo pesmom ‘Kotrlja se život’, pa su nastavile da se nižu pesme ‘Šta će meni vino’, ‘Moj život je moje blago’, ‘Moj dobri andjele’ i druge. U jednom trenutku mu se na sceni pridružio Aco Pejović koji je otpevao ‘Jelena’, a zatim i Halid Bešlić koji je otpevao kratak blok svojih pesama!

collage

Na ovom koncertu Zoran Kalezić primio je i Povelju za izuzetan višedecenijski doprinos narodnoj muzici od Kulturno-prosvetne zajednice Srbije!

_MG_3885

Jedno je sigurno da svi koji su sinoć bili na ovom koncertu definitivno su uživali u sjajnoj narodnoj muzici!

_MG_3820

Tekst: N. Mitrović / Foto: Z. K. Munja