Login/Registracija

ŽIVOT JE HTEO DRUGAČIJE: Čeda sa KNEDLOM U GRLU progovorio o planovima sa Merimom Njegomir

U svojoj višedecenijskoj karijeri otpevao je brojne numere u kojima je opisao mnoge životne situacije, a malo ko zna da je Čeda Marković na samom početku karijere pevao potpuno drugačiji repertoar od onoga po kome je postao popularan.

– Jedno vreme sam se bavio zabavnom muzikom, zapravo u početku karijere jer sam igrom slučaja počeo da pevam u nekom baru, a za to sam morao da napravim poseban repertoar. Ja koji sam pravi narodnjak morao sam da pevam nešto potpuno drugačije (smeh). Tek kada sam se vratio iz Makarske nastavio sam da pevam narodnjake- ispričao je Čeda.

Iako je tokom bogate karijere ostvario mnogo toga i sarađivao sa brojnim zvezdama, ne krije da mu je posebno teško što nije snimio duet sa Merimom Njegomir.

– Baš mi je žao što nisam snimio duet sa Merimom, ona je bila jako raspoložena za to. Čak smo nas dvoje bili zajedno na Savi, živeli tamo, kuća pored kuće, ali je život hteo drugačije- rekao je pevač sa knedlo u grlu.

Radno leto provešće i Čeda poput brojnih njegovih kolega, a posebno se raduje nastupu koji će tokom avgusta održati sa koleginicom Snežanom Đurišić.

POGLEDAJTE I

IZNENAĐENJE: EVA RAS u spotu čuvenog NARODNJAKA (VIDEO)

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović