Živi na visokoj nozi: Jelisaveta Orašanin bebisiterki mesečno plaća vrtoglavu cifru, a ima i posebne uslove

8b5a8c5aad5dc965eb947e8b36170975ed0f5899

Jelisaveta Orašanin ostvarena je glumica, supruga i majka. Poslovne obaveze javnih ličnosti često znaju da remete njihov porodični život, međutim, glumica i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, savršeno su uredili svoj život, te im relacija Beograd-Bolonja, kao i dadilja koja provodi vreme sa naslednicima ni malo ne smeta.

O deci poznatog para brine bebisiterka koju plaćaju čak 2.000 evra mesečno, tvrde domaći mediji, kao i da se prema svojim zaposlenima i posluzi odnose kao prema članovima porodice.

Dadilju su zaposlili preko preporuke, a jedino što je morala da potpiše bio je ugovor o tajnosti, tako da intima i detalji iz njihovog života ostaju u četiri zida njihovog doma.

Glumica trenutno ima pomoć od strane dve bebisiterke. Jedna sa njima živi 24 sata, dok druga dolazi kao ispomoć kad je porodica u Beogradu i Valjevu.

977be5545e097e83562c3414a2b3840fce97ca2b

Jelisaveta svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala sa svojom decom i suprugom, kao i svaka druga žena. Njena deca, kako je sama izjavila, idu u vrtić, kako bi se družila sa svojim vršnjacima.

Meni je ipak porodica broj jedan i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su mala, blizu je park… Sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo – otkrila je glumica za Blic pre nego što se vratila u svoj rodni grad i dodala da je i sjajna domaćica i kuvarica:

Sve spremam. Je l’ izgleda kao da ne znam da kuvam? (smeh) Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Poznata glumica istakla je da joj nije teško da se posveti i privatnom i poslovnom životu istovremeno.

Mislim da je stvar samo dobre organizacije. Ako sve unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da unapred sve isplaniram. I kad su snimanja, volim da se o svemu precizno dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo – zaključila je glumica.

Autor: Kurir/Blic/I.G.