Login/Registracija

ZIJO VALENTINO: U lisicama zajedno sa suprugom Martom Keler! (VIDEO)

Zijo Valentino čiji se stare pesme još redovno vrte na radio-stanicama, a publika ih pamti i voli, ovih dana će predstaviti i novu. Vesela i pamtljiva pesma „Lisice,“ čiji je Zijo kompletan autor, već je dobila odlične kritike slušalaca, a uskoro će i jednako zanimljivo video rešenje.

Montaža spota koji je snimljen u Beogradu, već je pri kraju, a pored pevača u njemu su zapažene uloge ostvarili i njegova supruga, glumica Marta Keler koju mnogi pamte po briljantnoj interpretaciji u filmu „Virdžina“ i radio voditelj i kolumnista Igor Brakus koji u ekranizaciji „Lisica“ svira bubnjeve.

– Ko god je čuo pesmu, oduševio se, da budem neskroman.

Meni je baš po meri – kroz smeh kaže

– Svirka je odlična i svi instrumenti su živo svirani, što je izuzetno značajno, tekst je pamtljiv i lepršav, a ritam je dobar za đuskanje. Naravno, liči na ono što je Valentino nekada radio samo je znatno modernije i odgovara ovom trenutku. Spot je tu da isprati pesmu, zabavan je a kako imam glumicu u kući, nisam imao dilemu koga da izaberem. Brakus je jedan od najduhovitijih ljudi koje znam i super prijatelj, pa je i on našao svoje mesto u spotu baš kao i prateća ekipa. Super smo se zabavljali dok smo snimali i verujem da smo uspeli da prenesemo tu dobru energiju.

Posle brojnih hitova, uspešnih albuma i istih takvih koncerata, Zijo je raspustio bend „Valentino,“ čiji su ostali članovi uglavnom u inostranstvu, a on se posvetio solo-karijeri. Već godinama živi u Beogradu sa porodicom i redovno nastupa, a sada nastavlja i sa diskografskim aktivnostima.

U nastavku možete pogledati kako će video rešenje za pesmu „Lisice“ izgledati:

Foto: Grand online,
Autor: K. Obradović