Login/Registracija

ŽENE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Brena pokrenula BIZNIS, novi proizvod sadrži NANOČESTICE ZLATA

Najveća zvezda bivše Jugoslavije rešila je pokrene novi biznis za koji mediju piše da je izdvojila pozamašnu svotu novca, tačnije 300.00o evra. 


I sama Lepa Brena nedavno je govorila o novoj kolekciji pod nazivom „Lady B“, ali ne želeći da otkrije tačno o čemu se tačno radi, sem da će time obradovati pripadnice lepšeg pola. 

-Ovo će zaista biti nešto posebno, ne želim puno da otkivam, kada izađe brend dame će se same uveriti. To može biti i lep poklon nekome, prosto mislim da će žene lepo prihvatiti, a muškarci će uživati – rekla je Brena, a potom na svom Instagram profilu otkrila da je reč o čarapama koje su sve, samo ne obične. 

Reč je o revolucionarnom sastavu čarapa jer one u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu i nanočestice zlata. Pravljene su tako da pokriju sve nedostatke, a istaknu ono što je najlepše na ženskim nogama.

Inače se proizvode u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije, a na ovaj hrabar poslovni potez upustila uz podršku svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je isto uložio određena finansijska sredstva.


Brena je u novi brend sa stručnjacima iz ove oblasti modne industrije utkala sva svoja iskustva vezana za čarape, s obzirom na to da su joj one više od četiri decenije na sceni bile jedan od glavnih odevnih predmeta.

A s obzirom da sve što dotakne gotovo pozlati, nema sumnje da će i ovaj biznis biti i više nego uspešan. 

BONUS VIDEO – Lepa Brena otvorila dušu o životu van scene

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić