Login/Registracija

Zbog pokušaja UBISTVA napustila estradu, sad najavljuje povratak uz poruku „Živote hvala“

Kada je 1999. godine Nataša Đorđević objavila album „Da umrem od tuge“ za Grand produkciju nije ni sanjala da će preko noći privući veliku pažnju javnosti i steći ogromnu popularnost. Usledili su albumi „Alal vere“ i „Zaboravi broj moga telefona“ koji su potvrdili da čini pravu stvar i održali njenu slavu.

Ipak, dešavanja u privatnom životu primorali su je da na vrhuncu popularnosti napusti scenu. Navodno je toj odluci kumovao nemili događaj sa suprugom Goranom koji je automobilom pokušao da je izgura s puta.

–  Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom – ispričala je pevačica u jednom od intervjua i otkrila da je nakon toga stigao i počeo svojim automobilom da udara u njen i izgura je s puta. 

–  U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu – ispričala je ona. 

Iako je godinama nije bilo na sceni, pevačica nikada nije napustila svoj poziv. Sve vreme je pevala sa bendom, ali je diskografski stagnirala- sve do sad. 

Iz prve ruke ekipa našeg portala saznala je da se Nataša vraća na scenu jača nego ikad, sa novom pesmom za koju je juče snimila i spot. 

Pesma se zove „Živote hvala“ i nosi snažnu poruku koju ćemo uskoro čuti, budući da se premijera očekuje kroz par dana.  

POGLEDAJTE I

Ko su bili PIONIRI GRAND PRODUKCIJE i pevač sa najdužim stažom u Grandu

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić