Login/Registracija

Zbog njihove svadbe PREKINUT JE DNEVNIK, a danas slave TRI DECENIJE ČISTE LJUBAVI (VIDEO)

Na današnji dan, pre tačno trideset godina, Lepa Brena i Boba Živojinović zarekli su se na večnu ljubav i glasno i jasno pred više od pet stotina zvanica izgovorili „sudbonosno da“.

Zbog prenosa njihove svadbe, za koju mnogi smatraju da je bila „svadba decenije“ , bilo je prekinuto čak i emitovanje Dnevnika, što pevačica smatra da su zaslužili s obzirom na dostignuća i popularnost.

Prelepih uspomena Lepa Brena se danas posebno priseća, a neke od njih podelila je i sa svojim fanovima na „Instagramu“. Set prelepih fotografija nastalih od dana venčanja pa sve do danas, pevačica je objavila u jednom videu uz numeru „Jedan dan života“.

……

– I tako 30 godina– napisala je ona u opisu videa.

Ovu objavu ispratilo je i nekoliko storija uz emotivan opis.

– Zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. Ljubav ne treba nikada da se potroši. Treba razlikovati te dve stvari, a mi smo to naučili. Zato i trajemo ovoliko- istakla je balkanska zvezda.

Podsećamo, kada smo je jednom prilikom pitali kako Boba i ona to obeležavaju, odgovorila je- Jednostavno, bez pompe i glamura. Volim da okupimo decu i njihove devojke, ovorimo šampanjac i dovoljno je– reka je Brena svojevremeno, a tradicija ispijanja penušavog pića se ispoštovala i ove godine.

POGLEDAJTE I 

EKSKLUZIVNO Lepa Brena progovorila o sinovima: „NE MOŽEMO DA IH ZAŠTITIMO OD PADOVA“

TRI FRIZURE Lepe Brene koje su UVEK U TRENDU i svima dobro stoje

Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić