Login/Registracija

Zbog njega su Rada i Milica LILE SUZE, nakon takmičenja napustio Srbiju! Gde je i šta radi Sava Čiplić?

Sa samo deset godina Sava Čiplić osvojio je srca velikih zvezda, a nekoliko puta svojom emocijom i harizmom uspeo da izmami suze žirija u takmičenju „Neki novi klinci“. Nakon duže medijske pauze odlučio je da se vrati, a za to je imao samo jedan razlog koji je dovoljan da nastavi da gradi svoju karijeru.

– Muzika me je motivisala, zbog muzike sam tu, volim to da radim. Gradim svoju karijeru koju sam počeo zbog Šabana Šaulića, ali njegove pesme ostaju u našim srcima koje ću ja uvek pevati i dok su one tu on nikada neće biti zaboravljen- iskren je bio Sava.

Nakon takmičenja u kome je ostavio veliki utisak preselio se u Bugarsku gde živi već pet godina i vredno radi na novim projektima kojima će uskoro osvežiti muzički repertoar. Oduvek je voleo narodnu muziku i savršeno se pronalazio u takvim pesmama, te je za naš portal otkrio da će njegova numera biti upravo u tom maniru.

– Planiram da napravim bum i obradujem publiku, to je sigurno! Gradim neki svoj stil, ali u narodnom fazonu svakako. Sećam se kada sam pevao Šabanove pesme i rasplakao Milicu Todorović i Radu Manojlović i tad mi je bilo baš drago jer sam shvatio da sam se dobro predstavio i pokazao šta mogu- otkrio je Čiplić.

Sa mnogim pevačima je i dalje u kontaktu, mada priznaje da među njima ima svoje favorite. Ne krije da mu znači njihova opdrška, ali ipak saveti roditelja su zalata vredni, te upravo njih najrađe prihvata. 

– Mnogo kolega me podržava, što mi je izuzetno drago. Sa mnogima sam i dalje u kontaktu i hvala im na tome. Daju mi pevači savete, ali najviše ih dobijam od roditelja i njih uvek prihvatim. Stalno mi govore da radim to što volim, da ne odustajem od svojih ciljeva i da dajem svoj maksimum šta god da radim. Od kolega mi mnogo znači što me podržavaju i to mi daje vetar u leđa da idem napred., ali ipak su mi trenutno najveći uzori od mladih pevača Sloba Radanović i Darko Lazić- ispričao je pevač.

POGLEDAJTE I

OD BUCKA DO ZAVODNIKA: Kidao je u KLINCIMA, a danas ljubi novu devojku (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović