Login/Registracija

Zbog JEDNE STVARI se Milan Marić pitao kako će odglumiti Tomu Zdravkovića

Publika u Sarajevu i Nišu imala je priliku da odgleda premijeru filma “Toma“ dok će beogradska publika još malo sačekati.

Uloge su odavno dobro poznate, a glavni glumac Milan Marić otkrio je kako je dobio ulogu i da li je pravljena baš za njega– Bio je kasting, dugo su tražili glavnog glumca i pozvali su i mene između ostalog. Prošao sam nekoliko krugova, a kada su mi javili da sam dobio ulogu zapitao sam se “Šta sad?“- ispričao je glumac za “Realnu priču“.

Marić priznaje da je uvek nezgodno kada treba da se odglumi ličnost koja je ostavila neizbrisiv trag u društvu, a evo koju prepreku je on video od starta – Prvenstveno je bio izazov zbog fizičkog izgleda. Svi su se složili da Toma i ja ne ličimo nikako. Mislim u velikoj kinematografiji nije problem, sve se reši maskama. Ali naravno najbolje je kad nađeš glumca koji i fizički liči.


A na pitanje da li pokojni Toma Zdravković i on imaju drugih sličnosti, glumac odgovara- Nezgodno je pričati šta sam sve otkrio o Tomi za vreme snimanja, ali sigurno postoji neka sličnost što se tiče osobina kod mene i njega.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac