Zbog drastične promene suočava se sa raznim komentarima: „OVO JE MAČ SA DVE OŠTRICE“

Marina Tadić nedavno je šokirala javnost drastičnom promenom koju je napravila. Naime, pevačica je potpuno skratila kosu, a komentari ljudi koji tvrde da je neprepoznatljiva je ni malo ne dotiču.

– Navikla sam se na ovu frizuru i drago mi je kada me ne prepoznaju jer mogu da šmugnem da me niko ne primeti. Vi ne znate, ali sam pre dvadeset godina imala ovu frizuru tako da meni nije ništa novo iako ljudima jeste- tvrdi Marina koja priznaje da je jedna stvar ipak uvek oda.

– Zapravo niko me ne prepozna sve dok ne progovorim, tek me po glasu poznaju. Ovo je mač sa dve oštrice.

8cf0c25c8b72cd3dcc90d032ab219593c02c006e

Tokom pandemije korona virusa mnoge poznate ličnosti potražile su alternativna zanimanja, a to je slučaj i kod Marine koja je izgradila kuću na Avali koju će izdavati za privatne proslave.

– Tu sam i kao preduzetnca da pomognem pevalici (smeh) Prosto tri godine me nije bilo i vidim da tu ima zaista nekih novih ljudi, mladih lica koja rade, a ja sam ipak žena u godinama pa mi ne priliči baš toliko da radim. Tako da taj preduzetnički posao mi donosi više slobode i mogućnosti da provodim sa detetom. Da moram svaku noć da radim bilo bi mi teško zaista- iskrena je pevačica.

ee41e371c5d0e35670c11aacbf9328e74c443331

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić